ORANGE BEAUTY

LITTERATUR TIPS

De flinke piger fra bloggen BogklubbenMener spurgte mig før jul, om ikke jeg havde lyst til at komme med mit syn på og egne erfaringer med favoritlitteratur mm. Det ville jeg naturligvis gerne, eftersom det er mit foretrukne nørde-felt:) Da flere af jer herinde også har spurgt til det, b.la hvad jeg læser og hvilke bøger som har gjort størst indtryk, så tænker jeg at det måske også kan have interesse for jer?

I kan læse mit bidrag til bloggen HER og lade jer inspirere, forarge, medrive eller hvad i nu vil:-) Har I evt. gode forslag til litteratur, jeg bare MÅ læse, så tager jeg rigtig gerne imod gode hints og shout-outs her i kommentar feltet, jeg er netop gået på barsel, så nu er tiden moden til lidt mere litteratur på hylden….

Næste indlæg

ORANGE BEAUTY