bARBARA i gONGINI Taske

PINK SKY

I går var vi ude og gå en tur i Dyrehaven i den lyserøde himmel, det var koldt – men smukt. Efterhånden kan jeg ikke gå så langt mere, maven er begyndt at tynge og leddene ‘knirker’…. Men endnu vildere er det at tænke på, at for 8 måneder siden løb jeg halvmarathon – 22 km over broen til Sverige – på en super tid, uden egentlig at kunne mærke det. Nu er jeg FÆRDIG (som i helt færdig!!) efter en snegletempo tur rundt i Dyrehaven med indlagte bænkstop….Ha ha.. Tænk engang. Det tog mig halvandet år at bygge min kondi op, så jeg kunne løbe tre halvmarathons på tre måneder uden problemer. Det har taget mig rundt regnet 6 måneder at bryde det hele ned. Hmn…but still worth it!

Blazer: H&M/kjole: Rodebjer/leggins: Bllack Noir/støvler: Vila/jakke: Bruuns Bazar/tørklæde: Cos

   

9 kommentarer

 • Nina K.

  Et ord: Baby jogger!
  Okay, det er vel teknisk set to ord… Men en fed opfindelse. Så kan du træne med baby 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nina
   Ja, jeg har faktisk overvejet det. Nu venter vi lige og ser, når hun kommer til verden, hvordan det går:) Og så må jeg sige, jeg er chokeret over priserne på de hersens joggere. Hold da op, de er dyre! Har du prøvet/brugt sådan en??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Iihhh, har lige set dig på tv2:) Jeg skreg nærmest til kæresten “hendes blog læser jegggggggg”:D Det ser sjovt ud med de gadgets!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Haha.. Jeg havde nøjagtig den samme reaktion som Louise, da jeg så dig på tv! Også der så du jo knaldgodt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor ser du sød og fin ud i fjerneren! Der gik et lys op for mig, da jeg sagde til kæresten “Nåååeh, det er derfor hun hedder Guld’log” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg så godt, du ville komme i tv i dag. Har ikke fået set det endnu, fordi jeg har været nede og træne. Glæder mig til at se det. :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ Louise, Tanja og Christina:

  Mange tak, hvor er I søde! Jeg synes godt nok selv, jeg ser utrolig tyk ud, og er lidt ærgerlig over, at man slet ikke kan se maven, ha ha, men dejligt, I kunne lide det:-) Vi er ‘nogen’ her i husstanden, der er hypet helt ud over babygadgets allerede, Ha ha!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

bARBARA i gONGINI Taske