PINK LEO

SVEDIG OG SMINKET

for noget tid siden lavede jeg denne artikel til et Gravid blad, hvor jeg var et smut forbi Lotte Arndahl Spa under Dangléterre, her prøvede jeg foruden den dejlige spa, et par gode træningsøvelser, som er helt ufarlige at udføre selv derhjemme – i denne optik som gravid, men de kan nu også sagtens udføres af ikke gravide;-)

Her er så resultatet, og selvom min forfængelighed har rigtig svært ved at offentliggøre billeder af mig selv i tætsiddende spandex, så er det alligevel ret sjovt at se billederne nu – flere måneder efter. Jeg var dengang i 25. uge af min graviditet og jeg synes det var SÅ grænseoverskridende med maven, der bare hang ud. Nu synes jeg (som jeg sidder her i 38. uge, stor som et skur og puster og håber at baby snart kommer), at maven på billederne er nærmest ikke-eksisterende. Ha ha…

Nå, men jeg tænkte, at I da lige skulle se flodhesten i miniformat svede hos Lotte Arndahl, om ikke andet, så I kan se, at jeg virkelig ikke er fin i træningstøj;-) Efter vi lavede denne artikel blev jeg spurgt, om jeg ville agere forsidemodel til bladet med min store mave, og af uvisse årsager sagde jeg ja. Vi skød billederne i går og – åhh – jeg synes godt nok det er svært, at se sig selv SÅ stor i overstylede omgivelser….og GUD, hvor var det hårdt! Godt jeg ikke er model til dagligt, he he. Jeg var SÅ smadret efter 6 timer i stående positurer på høje hæle…og med højgravid mave og temmelig voldsom tyngdeforskydning  i vægtfordelingen, tendens til leg-kramper og generel kronisk sult og tørst, så føltes de 6 timer snarere som 10. Jeg gik direkte hjem i seng! Ynkeligt, men sandt.

I skal nok få billederne at se, når jeg selv modtager og må offentliggøre, de skal dog først bruges på efterårsudgaven, indtil da kan I få et smugkig af min bobbede fritz og mit oversminkede fjæs. Hæ.

Nu vil jeg smutte i svømmehallen. Pt det eneste sted, jeg kan holde ud at opholde mig, da jeg der er vægtløs og ikke føler mig tynget af maven. Tålmodighed har aldrig været en af mine største dyder, men uhhh, hvor bliver den sat på prøve gennem sådan en graviditet. Jeg gider virkelig snart ikke mere….

 

Næste indlæg

PINK LEO