HAPPY 01.01.11

SWEET AS HONEY

Der er søerme gået feriestemning i den. Hold da op, kan mærke på læsertallene, at I (ligesom jeg selv) hellere vil ud og nyde vejret end at sidde hjemme og tjekke blogs….Oh well. Når nu alle andre (inkl. far, øv!) nyder regn, róse og Roskilde i en stor lykkelig symbiose, så gør Paven og jeg det, der altid virker. Vi shopper:-) Mor fik tofarvet sommersuit, Paven fik småblomstret sommersødme med smock og flæser. Sød som honning, bliver hun!

Den fine, fine Bon Point på Vognmagergade holdt 50% udsalg. Og den slags går helst ikke De damers næse forbi. Vi kan ikke modstå de smukke stoffer og materialer. Den smukke heldragt måtte derfor med hjem. Og ligeså de små bukser, der dog er fra H&M til en brøkdel af prisen. De bliver gode til Thailand.

Med hjem røg også en rød vintage æske fra den lokale Genner samt en fin sæbe fra MOR og yndlingstandpastaen fra Marvis. Den er en klar favorit. Især Ginger Mint versionen!

Desuden kom disse med hjem fra H&M udsalg. Tofarvet transparent skjorte og pink/hvid silkebuksedragt. Glæder mig allerede til at hoppe i dem.

Skjortekjolen har lidt Acne-feel over sig med det længere stykke bagtil og halslukningen.Den minder meget om de to skjortekjoler, jeg har har derfra. Tror, den ku blive ret god til sommerbrune ben og et par flade sandaler. Ved ikke, hvor tydeligt det er på billederne, men den er hvid bagpå og sort på fronten.

Og nååå ja. Så er sommershopping ikke det eneste, der forsøder tilværelsen som græsenke disse dage:

Uhhhm. Sweet as honey!

PS: Husk min konkurrence, der slutter i aften! I kan stadig nå at være med:-)

17 kommentarer

 • Bianca

  Enig – der er dømt feriestemning her også. Dog læser jeg stadig dagligt din blog, eftersom dreng på 8,5 mdr og Roskilde netop ikke rigtigt er et match. Og min tur til Kbh i dag (ja jeg bor lidt nordligere, så det er en “tur” når jeg svinger der forbi) bekræftede også min mistanke om at ALLE er på Roskilde. Der var næsten mennesketomt på gaderne, jo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt, der stadig er nogen herinde Bianca:-) Og ja…man mærker virkelig hvor mange mennesker, den festival ‘sluger’ ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, ja jeg skal da love for, at når du siger shopping, så mener du shopping! Når det er sagt, kunne det sagtens have været mig selv 😉 Og Bonpoint er skønt, omend sindssygt dyrt, når det ikke er på udsalg – så hurra for udsalg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, ja – noget godt skal der jo være ved at være hjemme alene m Paven, ik? 🙂 Meen det var jo udsalg, så faktisk slet ikke så galt. Kun 100,- for mit tøj fra H&M!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Rigtig fine ting! Hurra for sommerudsalg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hvor går du egentlig til frisør henne? Ja, det var lidt et spørgsmål ude af kontekst, men hva’ pokker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja hurra for sommer og hurra for udsalg;-)

  Kathrine: Jeg bliver klippet hos en frisør, der hedder Hårlywood – trods det umanerlig tacky navn, så klipper de faktisk godt;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes det er fuldstændig fair at du kompenserer på den måde. Intet urimeligt i det overhovedet 😉 Og når du så samtidig finder skønne sager på den måde (den røde genner-bandit er lidt tdf ikk’?), så fordobler det bare rimeligheden. Fortsæt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg har også købt de små søde baby shorts… men er de ikke virkelig store i størrelsen? Min bebs er 5 måneder og str. 2-4 mdr. er for store (og nej, hun er ikke specielt lille. Hun bruger for tiden str. 62/68).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • har endnu ikke haft tid til at prøve dem på, men jo – de ser lidt store ud. tænkte, det var for at give plads til bleen, men jeg bliver nok klogere,lyder det som om;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj hvor jeg elsker den top der i chiffon ! Jeg ved virkelig godt det er et mærkeligt spørgsmål, men jeg har ledt efter den her i lille Viborg, og vi har den ikke 🙁 tror du måske du vil købe en for mig, og så vil jeg meget gerne betale dig for den, og også for ulejligheden.. er bare blevet så forelsket i den nemlig :/

  Rigtig blog du har her, kigger ind flere gange dagligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Helene
  Mange tak for de pæne ord. Dejligt, du kan lide bloggen:-)
  Den er også rigtig fin, toppen fra H&M. Jeg vil da gerne kigge for dig, men jeg kommer ikke så ofte ind til byen med hende Paven hjemme, så det kan nok tidligst blive i næste uge en gang? Evt kan du prøve at ringe til H&M, måske kan du bestille over tlf eller nettet? Jeg har desværre klippet mærket ud, så style navn kender jeg ikke, men den er jo ret nem at forklare, så måske de ved, hvilken én det er? Det er ikke fra Trend med fra deres egen linje:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har nemlig kigget efter den på nettet, men der var den ikke.. Men har du tilfældigvis stadig bonen, der er deres tlf nr. nok på, for så kunne jeg jo måske ringe ind i den H&M, og høre efter den, og om de muligvis ville lægge den til side, til du måske kunne hente den, hvis du selvfølgelig var interesseret i at gøre det ? 🙂
  ved godt jeg nok er lidt til besvær, beklager jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har desværre ikke bonner mere heller…..jep, i know. sjuskedorte:-) Den er købt i den store H&M på Amagertorv,prøv at ringe derind. Jeg vil bestemt gerne hjælpe, men som sagt er det ikke sikkert, jeg kommer ind til byen, da det ikke sådan liiige er den vej jeg ellers kommer og tilværelsen med bebs jo generelt er lettere uforudsigelig:-) Men prøv at ring og hør, så kan jeg jo lige se ad,om det kan passes ind. Jeg har dog en del bookninger allerede den kommende uge:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg prøver at ringe derind, og så hører du lige fra mig, mange tak fordi du er så åben for det, er virkelig skønt, når man ikke selv er fra storbyen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har lige forsøgt på at skaffe nummeret, men uden held. man kan tilsyneladende ikke kontakte butikkerne.. så hvis du nu bare kommer forbi, så vil jeg meget gerne bare have den i m eller l 🙂 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HAPPY 01.01.11