UGEN...

APROPOS MODEUGE

Så jeg sådan her ud for præcis et år siden. Jeg havde lige fundet ud af, jeg var gravid og kan huske, jeg havde mange issues over følgende billeder, da jeg følte mig tyk (!!??) og var sikker på alle kunne se det, haha. Billedet ovenover endte i amerikansk ELLE og set i bakspejlet, er det godt nok utaknemmeligt, at være utilfreds med dén mave;-) Lige om lidt skal jeg flashe maveskind på en strand i Thailand, og min babybule er stadig lidt af en sejlivet bastard! Tsk. What to do?

11 kommentarer

 • Hvor er du flot 😀 Det kunne da slet ikke ses der 😉 Tasken er super lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Du lever med det, og er stolt over den smukke datter du har født. Du er mor nu, og det hele skal nok rette sig ind med tiden, jeg syntes personligt det er ok ikke at ligne en teenager efter en fødsel, det må gerne kunne ses! Men du ser nu også helt fantastisk ud på de ovenstående billedere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, Amalie det er jeg nu meget enig med dig i. Og jeg vil til hver en tid også hellere være 30, mor og lidt rundere end 18 igen, ranglet og usikker;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe, det husker jeg også fra modeugen i februar. Jeg var 8-9 uger henne og OVERBEVIST om, at det tyyydeligt kunne ses på min mave – især da jeg havde mine højtaljede jeans på.

  Jeg ville helst ikke fortælle andre end mine nærmeste, at jeg var gravid, så jeg måtte virkelig tænke kreativt til den der ECCO WALK IN STYLE gallamiddag (med tilhørende vinmenu og efterfølgende fri bar). Det var første gang jeg mødte alle de andre bloggere, og nøjj, der blev skålet meget om det runde bord (hvor man føler alle holder øje med een). Så jeg skålede med, og hver gang de andre bloggeres øjne var fikseret på indholdet af deres glas, stillede jeg mit glas lynhurtigt ned igen. Og var dødnervøs for, at nogen skulle undre sig over mine fuldstændigt uberørte glas med champagne, hvidvin, rødvin, dessertvin, likør, G&T’s, der stod som en solid skare om min plads, mens jeg tyllede vand.

  Men ingen sagde noget, andet end “Skal du have en G&T mere?”, så jeg fik lov at holde min hemmelighed for mig selv. Også til trods for, jeg selv synes min mave så kææææmpe ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, det er ret sjovt, du skriver det. For self. kunne man slet, slet, slet ikke se det på dig dengang. Det er jo klart. Men af helt uvisse årsager, så husker jeg, at jeg så et billede af dig i højtaljede jeans, høje sko og vist nok en lang jakke (bagtil??) og tænkte; “Gad vide om hun er gravid??) 😉 Og nej, det var IKKE maven, der gjorde det. Det var ansigtsudtrykket…og fordi jeg synes, jeg kunne genkende mig selv i det billede fra modeugen før…Ret underligt. Og præcis det samme skete for mig, da jeg var gravid med Acie. Hun kunne åbenbart genkende blikket (el smilet el hvad det er) fra sin svigerinde, der netop havde befundet sig samme sted….scarry, ik? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu er det jo næsten man skal se det billede du snakker om jo 😛 Håber du har skrevet forkert når du skriver gravid med acie ellers er jeg da gået glip af noget haha? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor er det pudsigt! Jamen, det er også lidt en hemmelig klub, for de indviede, ikk? Jeg lagde aldrig mærke til den slags ved folk før, men pludselig kan man se det. Blikket, som du nævner, kinderne, der er lidt rundere.. ja, der er bare noget.

   Og ja, netop dét outfit, hvor jakken havde svalehaler – godt husket! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså: det samme skete for mig, da jeg var gravid. Med Acie, der genkendte blikket. Ikke: da jeg var gravid med Acie…Hahaha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHHA…. jeg læste den også totalt forkert den sætning. “Gravid med Acie?! Den nyhed i blogland er vist gået forbi min næse”. Hahaha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahhaa, ja kan godt selv se, at dén formulering ikke lige er verdens bedste….aehm….;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

UGEN...