Shades of blue

Photo diary; week 1

……vi dyrker den søde tand. der er tale om seriøse banana split hernede:)


vi dyrker også poolen. Paven er blevet en rigtig vandhund. gerne med lyd på.


og ja. så regner det altså også med mellemrum. heldigvis er temperaturen stadig meget høj, og så er det jo oplagt at nyde lidt lækkert i ly for regnen med en god bog. vi nyder i det hele taget at have tid til at koble af og få læst og slappet…


Jeg er i gang med Patti Smiths Just Kids og er helt opslugt af 70érnes New York scene og drømmer om trompetbukser, trækæder, clogs og store hatte….


Da vi boede i Ao Nang ventede vi på at vejret ville bedre sig, så vi kunne tage en longtailboat ud til Railey Beach. Én af verdens ti smukkeste strande. Hotellet var booket og vi var pakket og klar. Men det var vejrguderne ikke og med alt for store bølger, måtte vi sande, at det ikke kom til at ske – og er nu i stedet vendt mod Koh Samui…


…….og det svier lidt i hjertet – for vi var derude en enkelt dag og ved derfor, hvad vi går glip af. men vind og vejr kan vi desværre ikke bestemme over og hvor skøn øen end er, så er det mindre morsomt med en baby, når havet er i oprør og regnen vælter ned…(se venligst bort fra flodhesten på strandbredden..)


Paven syntes også godt om Railey, så hun er også lidt ærgerlig. Men vi har forhåbentlig fundet et andet skønt hotel her på Koh Samui. Kryds fingre;-)

22 kommentarer

 • Skønne billeder!

  Jeg fejrede nytår på Ao Nang Beach, og savner det helt sindssygt når jeg ser dine billeder.

  Ærgeligt med Railey! Der er ellers så fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tine – ja, så ærgerligt! Måske kan vi nå tilbage dertil? Lyder også super cool med nytår i Ao Nang!:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke fine billeder 🙂
  Helene fra http://www.minoptik.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne billeder:-)
  Håber at du tilsidst laver en pixi-guide eller ligende:-)
  Og jeg ser at ingen flodhest, kun en skøn kvinde:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg skal helt sikkert nok lave en lille pixiguide senere, Rikke, vi har allerede lært en masse undervejs:-) Men sådan er det jo….Tak i øvrigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det vil jeg glæde mig til, samt flere indlæg:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Okay – det der er en seriøst bananasplit! Uhm… 🙂
  Og billederne er bare så lækre…sikke en natur. Heldige asen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaaaa, flere billeder! Elsker billeder fra Thailand (sjovt nok). Og jeg ser altså heller ingen flodhest. Tsk, tsk. Du er sgu laber, Louise.
  Nyd den lækre billige mad! Jeg er misundelig!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja det var da underligt;-) Og tak, jeg savner dog stadig liiige at tabe et par kilo, men sådan er det nok bare efter de fleste graviditeter…. Og du kan tro, vi nyder den lækre og meget billige mad!! Mums!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne, skønne billeder! Hvor er det hyggeligt at følge med i jeres tur 🙂 Og hvis Paven ligefrem sluger bøgerne fra hun er baby, gætter jeg på, hun bliver litterat som sin mor, når hun bliver stor 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Manja – endnu en gang viser du dig jo som den rene ord jonglør;-) Jeps, hun bogstavelig talt sluger bøgerne i øjeblikket, haha….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ikke se nogen flodhest, kun en pæn ung madame, med en cool hat ;D
  Jeg drømmer mig virkelig væk til flotte øer med sand strande og smukt blåt vand, og over 25 grader -,- Desværre skal jeg ikke til nogen ø i stillehavet eller andre steder på kloden, så jeg fortsætter bare med at kede mig her hjemme i kolde DK som er ramt at hagl, blæst, skybrud, torden og lyn…jaaaaaa X3

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Caroline;-) Ja, vejret er vist ikke så godt derhjemme i øjeblikket, hører jeg. Vi har dog også haft et par dage med regn….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan som alle de andre heller ikke se en flodhest! Synes du, din baby og alt omkring dig ser dødgodt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak sødeste Amrit. vi nyder det skam også så jeg klager ikke. havde blot forestillet mig billedet af mig i strandkanten på en lidt anden måde. Måske er det indbildsk, men når man så pludselig ser realiteterne, så kan man godt lige have brug for at synke en ekstra gang, he;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne billede og hvor er Paven bare dejlig, især på grinebilledet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke billeder !

  Hvor er det ærgerligt med turen og hotellet, men forhåbentlig kan I nyde Samui i stedet. Vi er lige taget fra Samui i dag, og havde 3 skønne dage på øen. Bla ligger der en del smukke vandfald, hvis I skal ud på tur. Man kan også ride på elefanter, hvis paven skal prøve sådan en fætter;) Og ellers er der jo stranden og de smukke klippestrækninger. Jeg krydser fingre for at vejret arter sig.

  Og så skal vi desværre hjem i morgen, men glæder mig til at opleve lidt mere Thailand hos dig;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, men heldigivs er vi landet endnu et skønt sted, så det går an:) Sjovt, at du/I netop har været her, hvor på Samui?? Hvad kan du anbefale her? gode tips er meget velkommen:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Railay er bare jordens mest fantastiske sted :-). En hemmelig perle i Thailand,

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Shades of blue