GO MORGEN DK

RED, ARMY AND SILVER

Billeder fra forleden, da solen skinnede og jeg havde ‘fri-aften’ med kold róse og gode veninder. Mine nye shorts er fra H&M og kostede 50,- Et kup! Og så kan I endelig se mit nye hår ordentligt. Det er faktisk blevet en del kortere:-)

armyjakke: Zara/shorts: H&M/bluse: Isabel Marant/flats: Moschino/taske: Yvonne Kóne

17 kommentarer

 • Lækkertus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er super fede de shorts. Det må vist siges at være et rigtig godt køb 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det mener jeg også. De er godt nok i poly crap, men luftige og til 50,- går det an…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina J

  Sikke fint hår du har fået! Ser virkeligt godt ud.. Og lækkert med de shorts!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser rigtigt godt ud og din nye frisure klæder dig! Mit eget trænger gevaldigt til en klipning, så håber jeg kan få tid ASAP.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har jo også fået en masse sol og saltvand, kunne jeg tænke mig??;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg vil genbruge Fies fantastiske ord og kalde dig en lækkertus! (var ellers ved at skrive smuksak, men lækkertus er bedre ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser skæppeskøn ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunilla

  Hvor har du fået fikset det lækre garn:)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hos min frisør på Østerbro. Hårlywood. Tacky navn – men godt resultat:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Agurkens svigersøs

   Lækker mama og fint hår! Må jeg spørge, hvem af frisørerne hos Hårlywood, du havde fornøjelsen af? Jeg har nemlig været der en enkelt gang, men efter at Sandy/Sanni slog mig i hovedet med hårtørreren, har jeg holdt behørig afstand… Måske de skulle have en chance mere?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha!! Ja, så ville jeg da også holde behørig afstand….
  Og spørgsmålet er faktisk ret relevant, da der jo ER forskel på folk og stil osv. 🙂 Jeg har generelt rigtig mange dårlige erfaringer med frisører, også de ret dyre af dem, og det var faktisk først da Marianne klippede mig, at jeg mødte én, der læste mig…..Jeg er helt klar over, at jeg muligvis taler i tåger sommetider, men hun ER bare den bedste – til mig. Jeg er blevet klippet dernede en enkelt gang af en anden, husker ikke navnet, og jeg blev slet, slet ikke tilfreds v. resultatet. Ikke at det var dårligt klippet – det var bare ikke lige dét, jeg gik og drømte om. Marianne kan læse mig. Og hver gang hun klipper mig, er jeg ovenud tilfreds. Desværre er hun også den mest travle dernede:-) Men igen: Det kan jo være en helt anden, der er den bedste for dig. Dybest set handler det for mig at se om kommunikation. Og nogen gange taler man bare forskellige ‘sprog’;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Agurkens svigersøs

   Du har så ret – to each her own. Jeg har de sidste par gange været hos Smuuk i Viborggade med fint resultat, men prisen er vist lidt højere end Hårlywood så vidt jeg husker… Til gengæld har hun de mest fantastiske åbningstider og ligger et stenkast fra vores lejlighed.
   Btw tak for pæne ord om min lagkage – det varmer jo et barselshjerte, da præstationer i køkkenet lige for tiden er mine vildeste achievements. Puha der er lang vej tilbage til arbejde og deadlines haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GO MORGEN DK