RED, ARMY AND SILVER

SPOILED KID

Dette er sidste post om Pavens efterhånden propfyldte klædeskab. Ok, det er det sikkert ikke, men så i hvert fald om hendes gaveregn. Vi fik nemlig også en masse gavekort til forskellige steder og b.la har hun nu fået sig lidt mere kluns….

Og så var der endda udsalg = endnu mere for pengene. Bonus. Kan rigtig godt lide de douche farver. Selvom jeg svor, inden jeg fødte, at jeg ikke ville have hende i lyserødt, så ser jeg nu mig selv oftere og oftere snige dén farve ind i skalaen. Sat sammen med lidt atypiske farvekombinationer som olivengrøn, lime eller gråblå, ser det nu fint ud. Man må jo også godt kunne se, hun er en pige:-)

Desuden har hun fået denne fine håndlavede luftballon. Den kommer forhåbentlig svævende ind af vinduet én af de kommende dage…meget apropos Stine Goyas seneste kollektion i disse modeugedage øvrigt;-) Og så har hun fået en lille ny ven. Hun er blød og bøjelig, lovlig langhalset men stille og gemytlig, fransk og un petit forfinet. Hun hedder Sophie. Og man må gerne bide i hende:

Og tjaa…..det gør vi så. bider og bider………..

XOXO

2 kommentarer

  • ELSKER nederste billede! Har langlemmede Sophie vundet indpas hos Paven? Kan ikke helt læse det på hendes ansigtsudtryk..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, vi kan faktisk heller endnu ikke greje det….hun ser noget betænkelig ud. Men da jeg mistænker en tand på vej gennem gummerne, tror jeg, de ender med at blive helt gode venner;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

RED, ARMY AND SILVER