60-ties vibes

Som allerede skrevet, er jeg for tiden ret besat af diverse 60-ties og 70-ties vibes. Skyldes nok dels mit læsestof her på ferien, men også det faktum, at jeg kort forinden afrejse faldt pladask for denne cardigan i en genbrug på Vesterbro. Der er noget ved mønsteret, stoffet, dens flagrende silhouet og de løse ærmer, der betager mig dybt. Outfittet her er meget atypisk mig og det eneste, der er symptomatisk for det er, at jeg ret ofte ender med at prøve nye ting af på ferier. Måske tør jeg lidt mere, fordi jeg er på ‘neutral’ grund?

Når det er sagt, så er det ganske lidt, jeg overhovedet har gidet gøre ud af mig selv hernede. Lever stort set i badetøj, shorts og flip flops. Det er dejligt befriende. Men da vi på Koh Samui jo boede de sidste dage på et ret fint hotel, med en ikke mindst meget, meget tjekket restaurant, indbød det til, at jeg for en gang skyld gjorde en indsats. At jeg så faktisk er klædt sindssygt billigt på (ja,ja, det grinede vi også meget af;-)…) er en anden sag. Man kan sagtens være fin og billig på samme tid, haha.

Min elskede cardigan kom med hjem fra genbrugsen for 18,- (!!) og min ret så overdrevne halskæde er købt her for den nette sum af 38,-. Den er meget langt fra min stil, men til den pris, har man jo lov at eksperimentere lidt ikke?nederdel: Monki/slag, kappe: vintage/bodycoon: Flexees/halskæde fra Thailand

18 kommentarer

 • Super flot outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Va-va-vooom!! Elsker det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er sød. Og uhhh, hvor jeg tæller dagene nu. Måske fordi min egen graviditet stadig er så tæt på, jeg er simpelthen så spændt! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne slet ikke se det var dig til at starte med 🙂
  Super lækker outfit, hvor er halskæden fra??
  Tinac

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Tina. Nej, haha, det ligner mig faktisk heller ikke rigtig;-)
   Halskæden er købt hernede på et marked for ca. 30,-
   Min mand hader den, men til den pris må man jo godt prøve nye ‘looks’ af, ikke?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du ser knald godt ud – og super cool halskæde, den vil da også være læks til et simpelt outfit med jeans og en hvid tee.

  Sorry jeg aldrig fik svaret tilbage ang tips til Koh Samui, men jeg har først lige opdaget i dag, at du havde svaret tilbage på indlæget. Flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, præcis – det tænker jeg også! Glæder mig faktisk lidt til at style den mere enkelt og simpelt!

   Helt i orden:) Vi er allerede videre nu, men havde en super tid på Koh Samui!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Piiiiift! Hot mama siger jeg bare 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Z

  Det look klær dig virkelig godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser virkelig fin ud! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser (også) godt ud. Rigtigt flot! Jeg er selv en dør til at shoppe i genbrugsen men man ka jo gøre gode fund. Har det også med at klæde mig lidt anderledes, når jeg er på ferie (men i Th. ku jeg jo heller gå i mine vamsede kashmircardis! Haha!). Godt at prøve noget nyt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at shoppe vintage! Jeg kunne bruge timer på det. Virkelig;-) Og nej, sweaters er nok ikke liiige det, man har lyst til at iføre sig hernede – pyyha;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle fund! Halskæden er virkelig flot! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Do I really.......