All that glitters...

Flower Bomb

Der er kun godt at sige om det hotel, vi netop har boet på de sidste dage. Eneste minus var det manglende net. Og så måske at vi boede på toppen af det hele (der lå op ad en bjergside), hvilket er liiiidt besværligt med en klapvogn og baby (siger jeg, vi ved jo alle godt, at det ikke var mig, der bar det op, but still)…Fordelen ved at bo så højt (ud over den private sunset jacuzzi, der i første instans fik os derop) var en fabelagtig udsigt, en fantastisk lækker restaurant og dermed en oplagt motivation til at iføre mig andet end bare badedragt og fedtet hår;-)

I den anledning havde jeg iført mig min Flower Bomb kjole fra Carin Wester, clutch fra Marc Jacobs og ring fra Monies…og nå ja, så klip klappere – sorry for min ufine fodbeklædning, men der skal jo stadig være plads til komfort ik?:-)

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

All that glitters...