Dark horse

Mellow Yellow

Solen, lysets og guldets skala. Symbolet på herlighed og hellighed.  Storsindets, gavmildhedens, intellektets og anelsens farve. Efterårets visnende blades farve, som en påmindelse om vintermodens inkorporerede modenhed og ikke mindst Pavens farve. Må. Have. Gul. Det vil lysne min vinter betragteligt.

4 kommentarer

 • Jeg elsker det første og andet billede, og jeg kender ikke andre blogs, hvor bloggeren kan skrive en tekst om gul som lyder så intelligent, poetisk og utroligt velformuleret!
  Thumbs up!<3 😀

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dejligt at have dig tilbage 🙂 Du har været savnet. Det ser ud som om, I har haft en dejlig ferie! Jeg er altså helt pjattet med dine tekster (jeg glemmer bare at skrive kommentarer, fordi jeg får dine indlæg direkte på mail, så jeg læser dem bare på iphone). Jeg er især faldet for pavens prædikener, og tager mig selv i at sidde og grine for mig selv, når jeg læser dem. Min dreng er en måneds tid ældre end paven, så jeg kan fuldt ud genkende de små anekdoter. Så nu, hvor jeg endelig får skrevet en kommentar, vil jeg bare lige sige tusind tak for en herlig blog 🙂

  /Stine
  http://mereglimmer.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Dark horse