Stand still

Photo Diary; Week 2

I Thailand forstår de at lave pompøse indgangspartier….dog ikke altid, at indholdet af hotellet faktisk stemmer overens med det overdådige udvendige….

Paven har fået smag for andres ting. Vi er nu kommet til stadiet ‘alt-hvad-du-sidder-med-i-hånden-vil-jeg-ha. Nu!’……

Vi var i Ao Nang, hvorfra vi egentlig ville have taget et par en-dags-ture ud til et par øer, men vejret tillod det ikke helt. Bølgerne var for høje. Vi nød dog blot stranden i stedet og en masse lækker mad. Mums….

Og så bød stedet på nogle utrolig smukke solnedgange. Solen synger så at sige Paven i søvn hver aften. Til stor glæde for hele den lille familie…

Desværre fandt vi her også ud af, at jeg har en ‘usædvanlig kraftig allergisk reaktion’ på de thailandske myg. Crap. Mor ligner en spedalsk spegepølse…

Men det her hjælper lidt på det….både rent praktisk – og mentalt.

Paven har et godt sovehjerte. Her er vi gået kold på to stole. Ren zen…..

Her er vi kommet til Koh Samui, nærmere bestemt Mae Nam. Det her var vores daglige udsigt i en lille uge. Her så simpelthen så skønt. Egen lille bungalow lige ved stranden, friske majs fra bål hver dag, blåt vand, palmer, hvidt sandt og meget roligt. Og tilmed ekstremt billigt.

Her er vores hytte. Helt perfekt at den lå så tæt på vandet. Så kunne Paven ligge i skyggen på terrassen, mens vi skiftedes til at flyde på en luftmadras på vandet. Vi spiste stort set alle måltider på terrassen og bare sad og nød lyden af vand og palmesus. 3000,- danske kroner endte vi med at betale for i alt for 6 overnatninger, alle tre måltider for to voksne i alle dage, snacks, is og alt det løse + leje af privat bil en hel dag, hvor vi tog øen rundt. Det er godt nok billigt!!! Og vi boede fuldstændig fantastisk! Hytterne var meget spartanske og bestemt ikke ret fancy, men beliggenheden; Åhhh så COOL!!!

39 kommentarer

 • Hold da op hvor ser det skønt ud! Er liiiidt jaloux!
  Er i sikker på det er myg du er blevet bidt af? Ligner rigtig meget bedbug bites. Jeg døjer tilfældigvis netop selv med sådan nogle efter en overnatning i noget så eksotisk som Århus, så det er derfor mine tanker er sporet hen på dem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, desværre. Vi er nu videre og jeg får dem alle steder og hele tiden og de KLØR:) Desuden er jeg den eneste i familien, der lider af det. Og vi sover i samme senge;-) Jeg har fået noget anti-myggecreme (noget rigtig giftigt lort) på apoteket, og det hjælper heldigvis. De spørger alle sammen, når de ser mine ben, om jeg har været i junglen og er blevet overfaldet af en myggesværm. Great. Har kun været på turistferie i byerne og de civiliserede steder. Jeg er et omvandrende cirkus hernede:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Puha, det lyder slemt. Nåmen tænkte bare lige det var oplagt med bedbugs et så eksotisk sted 😉
   Men godt du har fået noget der hjælper. Der er vitterligt ikke noget værre end at have konstant kløe!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha ha “en spedalsk spegepølse” – jeg griner stadig 😀
  Helene fra http://www.minoptik.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det er simpelthen bare fantastiske billeder – som altid!
  Elsker zen-billedet af Paven, hun er jo genial! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, tak. Zenbilledet får os også dagligt til at trække på smilebåndet. Og så var der endda lyd på! Hun snorkede!! Højlydt. Og til stor morskab for resten af restauranten:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Lykke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser skønt ud. Hvad hedder det helt præcis det sted I bor? Vi overvejer nemlig Thailand til januar og har brug for gode fif – og det sted ser jo skønt ud og er tilmed billigt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Trinececilie
   Jeg skal nok lave en mere udførlig Thailand guide. Det bliver, når jeg er hjemme igen:-) Der kommer masser af fif. Stedet, hvor vi boede på Koh Samui på disse billeder hed Mae Nam Resort. Vi fandt et fif dertil på en anden blog faktisk, da vi ikke kunne finde det via alm søgemaskiner på nettet. Så vi tog chancen og tog dertil med en taxa fra færgen – og det var bestemt det værd:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Uha, sikke billigt. Det ser så lækkert ud!!
  Ser helt vildt ud med de myg der :/
  Og hvor er paven bare skøn som altid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kris

  Det ser fantastisk ud, miss! Elsker billedet af Pave-Bassen på de to stole. Jeg glæder mig til at høre mere, når I er hjemme igen. Hils familien. Kys fra gråvejr og 15 grader.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak aller bedste La Kris. Glæder mig også rigtig meget til at se dig/jer, når vi er hjemme igen! Kys!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Også sidder man herhjemme i DK i regnvejr også kommer du bare med de mest fantastiske billeder 🙂 Ligner i nyder det alle sammen rigtig meget og hinanden 🙂 dejligt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, haha sorry – kan desværre ikke love, der bliver bedre;-) Faktisk kan jeg ret sikkert garantere, at de næste par billeder fra vores sidste stay vil bringe endnu mere misundelse frem….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Ser jo himmeslk ud! Sådan ser jeg også ud når jeg får myggestik… også hjemme i danmark. Hæver helt vildt og selvsagt klør 30-40 myggestik på et ben mere end 2-3 stykker, ja det elsker åbenbart at bide i mig, et er forfærdeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er bare så øv. Er ved at være jævnt træt af myg. Især fordi de tilsyneladende kun stikker mig?! Tarveligt….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  altså stedet ser hilmmelsk ud- ikke dit ben!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, jeg er vild med det hele! (altså måske lige bortset fra myggestiksbenet, din stakkel). Elsker (endnu en gang) billedet af Paven og hendes far, elsker billedet af solnedgangen, og af dig i poolen, og af den sovende Pave, og af hytten, og af det pompøse indgangsparti og, og, og…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak søde. Jeg er egentlig også ret vild med det hele! Lige på nær de dumme myg. Og den næste fotodagbog bliver altså ret vild, så er du advaret;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre billeder – og omgivelserne er fantastiske. Vil sgu også af sted igen. Nuuuu! Elsker Zen-fotoet og knapt så meget dine ellers så lækre ben. Blev også spist af myg denne gang. Det er forfærdeligt! Nyd resten af ferien!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Åhhhhhhhhh… det er jo selvpineri at tjekke din blog altså… 😉 Hvor ser det skønt ud.. der må vi hen… og det kan da kun gå for langsomt.. ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Undskyld;-) Håber, du alligevel vil hænge ved. Og ja – det kan kun gå for langsomt! Der var så skønt og dejligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sia

  Det ser SÅ dejligt ud. Hvordan er vejret på Samui, man siger at september er meget regnfuldt? Rejser til Samui den 17/9, så jeg håber på godt vejr og ingen bølger ( er ikke så søstærk ).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vejret har været helt upåklageligt på Koh Samui. Der er også generelt langt bedre solgaranti der, har vi læst. Vi boede 6 dage i Ao Nang forinden og her regnede det næsten hver dag. Nogle dage kun små byge på 20 min. Andre dage meget. Men på Koh Samui regnede det kun et par gange om natten, så det mærkede vi slet intet til!
  Rigtig god tur!! Der er SÅ dejligt. Stay tuned her, hvis du vil nå at have et par råd og fif til steder at tage hen, der kommer snarest et par indlæg herom. Vi er nu taget videre, men jeg savner det allerede vildt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • og ang. bølger, så er det en pænt stor færge, man sejler med hertil fra fastlandet og det er kun en sejltur på lidt over en time, så det er intet problem. Der var ingen mærkbare bølger overhovedet. Kunne snildt gå rundt med Paven på armen og uden problemer holde balancen;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sia

  Tak for dit svar. Glæder mig til at komme tilbage selvom vi ikke har så lang tid denne gang. Glæder mig til flere fif ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Det ser bare så fantastisk ud. Jeg er så heldig selv at skulle afsted til Thailand over jul og nytår – og ville høre dig hvor I boede i Ao Nang og om man kan spendere 7 dage der? Eller bør vi tage til en ø/anden strand evt. halvdelen af tiden. Vi skal også til Railay (og holde juleaften) men det er ekstremt dyrt lige på det tidspunkt, så det er ikke en mulighed at opholde os mere end to dage der. Jeg ved godt du ikke er Thailandekspert, men det er altid rart at høre fra en, der har været der! Og tak for dine inspirerende og flotte billeder og guide til diverse steder – det er guld værd, når man ikke ved noget om landet!
  Bedste hilsener Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lene
   Tak skal du have:-)
   Nej, du har ret: Jeg er ikke Thailand ekspert. Men jeg vil naturligvis forsøge at svare dig, ud fra egne erfaringer. Jeg synes personligt ikke Ao Nang er særlig spændende. Det er et slags knudepunkt. En havneby; hvorfra man sejler/tager ud. Der er dermed ikke super autentisk og heller ikke særlig roligt/smukt. Men det er supergodt sted at være, fordi der er så utrolig mange muligheder derfra. Man kan tage derfra indaf i landet til tigertempler, smukke udsigtspunkter, til skove med elefant trecking osv. derudover er der ingen grænser for hvor mange bådture man kan tage derfra til diverse øer og strande og det vil jeg nok anbefale jer at gøre, hvis i skal være der i en uge. For så spændende er der heller ikke. Og byen er relativt hurtigt set. Stranden er ok, men heller ikke fantastisk. Kort sagt: Det er et rigtig godt sted at være til at sejle ud fra og tage på udflugt fra, men der er ikke super meget ved selve byen. Vi endte desværre med at sidde fast i Ao Nang pga en 5 dages tyfon, hvilket jo også betød at vi hverken kunne sejle eller køre nogen steder hen. Og lad mig sige det sådan: Jeg har set RIGELIGT af Ao Nang;o) haha….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • PS: Der er INGEN grund til at booke disse ture hjemmefra. Det VRIMLER med bureauer og folk i Ao Nang, der vil sælge dig en billig tur. Der er et utal af muligheder og det er bare at tage en tur op og ned af hovedstrøget, så har man lynhurtigt 5-6-7 forskellige steder at sammenligne mellem og de er alle forhandlingsvillig, netop idet der er så stor konkurrence. Jeg vil tro, det dybest set handle om ens eget temperement og tålmodighed, hvor billigt, man kan få det – vi orkede ikke prutter om prisen med en masse og vandre frem og tilbage i heden med en lille baby, men jeg er overbevist om, at hvis vi havde gjort det, havde vi også fået prisen langt længere ned:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

   Tusind tak for dit lange og uddybende svar – det bekræftede meget af det vi har fundet ud af. Vi har besluttet os for nogle dage på øen Koh Lanta, som ligger syd for Krabi og så resten i Ao Nang, hvorfra vi, som du foreslår, tager nogle ture.

   Og tak igen for svar! (og for en god blog – jeg er selv gravid, og det er dejligt at følge en blogger, som er mor og moderigtig!)

   // Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] de myggenet omkring sengen, men hav alligevel ét ekstra med hjemmefra. Det fylder ingenting og der er virkelig mange myg og pga. babys sarte hud, kan de jo ikke smøres ind i de samme kradse myggespray som os […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] september var også atypisk, da vi stadig befandt os i Thailand store dele af den. Temperatur, omgivelser og beklædning var derfor nok lidt afvigende fra, hvordan […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har efterhånden skrevet en del om at rejse med børn. Det startede med vores Thailand-tur, da Paven var blot 5 måneder gammel. Derefter har vi været i Barcelona, Paris og Bourgogne. Og jeg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] de myggenet omkring sengen, men hav alligevel ét ekstra med hjemmefra. Det fylder ingenting og der er virkelig mange myg og pga. babys sarte hud, kan de jo ikke smøres ind i de samme kradse myggespray som os […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] FotoDagbog #2  (Ao Nang + Koh Samui) […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Stand still