PRÆDIKEN #6 - 7 måneder

Photo Diary; week 3


Kaffe, ananasjuice, pandekage, banangrød, omelet, frisk frugt og bølgesus på terrassen i vores bungalow på stranden. Åh, hvilken fryd at starte dagen sådan.


Efter en uge i vores skønne bungalow, besluttede vi at tage videre. Stadig på Koh Samui, men til et par dage på lidt mere ‘civiliseret’ (læs: luksus) hotel, da manden skulle til Koh Tao og dykke – og alenetid med Paven påkræver i det mindste en pool (hvor vi kunne dase sammen) og mulighed for mad serveret på værelset. Vi fik denne store seng af boltre os i, Paven og jeg!


Her er hotellet. Som allerede nævnt var der 20 min fri massage om dagen (jo tak), kæææmpe pool, motionscenter, udendørs jacuzzi med næsten træfsikker solnedgang og for første gang i lang tid virkelig god mad! (der var ikke meget udvalg i vores bungalows på stranden. kun ved morgenmaden..).


Her en aftenudsigt. måske kan i skimte en jacuzzi også?:) det var lidt dyrt, ja. i forhold til thai priser, men ikke i forhold til andre steder rundt omkring i verden, hvor man skal bo i den type luksus.


………mestendels af tiden er jeg klædt sådan. badedragt og sarong. alt der behøves..


Paven nød opmærksomheden på hotellet (de søde thai-mennesker var VILDE med hendes blege kulør og blå øjne!)…hun fik b.la fodmassage af receptionisten, der forlod sin skranke og lod andre ventende turister være ventende turister, da han så Hendes Højhed. Hun blev nurset og plejet som var hun kongelig. Og fotograferet som den trofæ-baby, hun jo er, med samtlige af hotellets ansatte. De poserede glade under palmerne mens de med jubel holdt vores pavemus stolt frem i hænderne…..


Her er vi taget på en ret overdrevet restaurant. Den kommer I til at høre mere om. og ikke mindst se mere til;-)

***

10 kommentarer

 • Haha, det må være fantastisk at være Pave sådan et sted. Og hvor må det være dejligt for Paven at have fundet sin stil så tidligt i livet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt forstå, at de er så vilde med Paven – hvem er ikke det?
  Og som Mor bliver man jo pavestolt 😉 når andre er så vilde med ens øjesten.

  Jeg siger det igen og igen; hvor er jeeg altså misundelig på de omgivelser!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh Gud hvor jeg savner, at der er en der laver omelet til mig hver dag – der er ikke meget luksus over slaskede havregryn;)

  Hvis I er på Koh Tao nu, og du gerne vil hygge lidt med Paven mens manden dykker, så kan jeg anbefale at gå langs strandpromenaden (el tja, den er kun 2-3 m bred, but still) ved Sairee Beach. Her ligger små butikker med diverse smykker, tørklæder osv, hyggelige strandrestauranter med sækkestole, indkøb mv. – og så er stranden og det lækre vand jo lige ved siden af. Her er dog ikke så luksus-agtigt, men mere sådan en hippie-chill stemning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak for fif, vi er dog ikke på Koh Tao, min mand var derude alene og dykke, mens jeg var tilbage på hotellet:-) Vi er nu taget videre, men det lyder – og ser – ellers ud til et fint tip;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op hvor ser det bare fantastisk ud, det kan vist ikke siges nok!! Og sikke en udsigt, det er altså et eller andet helt betagende og dragende ved sådanne solnedgange!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var det bestemt også. Vi er nu taget videre og rejsen er langsomt ved at lakke mod enden….og du har helt ret: sådanne solnedgange kan man blive afhængig af!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sia

  Jeg kan kun sige; Ihhh hvor jeg glæder mig til at gense Samui på søndag, håber vejret er med os…
  Dejlige billeder og mums for en lækker morgenmad;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det skal du bestemt også glæde dig til! Håber også for jer at vejret er med jer – det er alt andet lige sjovere, når solen skinner;-) rigtig god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] FotoDagbog #3  (Koh Samui, modsat ende af øen) […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PRÆDIKEN #6 - 7 måneder