Patti Smith

Stand still

Er her stadig…sådan da. Vi er nu taget videre til et super skønt – meget luksus – hotel på Koh Samui, inden vi tager videre herfra. Her er egen jacuzzi, kæmpe overdådig pool og egen hav-kajak, fri massage, stort motionsrum og hvad ved jeg. Men. Her er intet internet??!! Ja, det kan jo altså kun undre sådan to net-afhængige som os. Tsk tsk. Klart et minus. På den anden side: Jeg har jo ikke tid til at sidde her, jeg skal nå både massage, kajak, jacuzzi (med udsigt over bugten og solnedgang), en tur på løbebåndet, min bog, poolen, maden (!!) og den kølige drink. Her er et billede fra forleden – igen ikke den helt store opfindsomhed på outfitfronten. Men her står jeg da i det mindste stille. Ligesom tiden gør det, skønt jeg har mange punkter på dagens to-do-liste:-)

shorts: H&M/tank: Petit Bateau/clutch: Pieces

15 kommentarer

 • Puha, det lyder som et hårdt program 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fri massage? Som i: FRI MASSAGE?? Ååååh! Hvor lyder det fantastisk!! (altså også det med maden, kajak m.v. men det kan min 39ugers gravide krop ikke forholde sig til på helt samme måde..)

  Tror, de har aflivet al netopkobling som en ekstra service til jer, så I nyder opholdet fuldt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeps. Fri massage;-) Godt nok ‘kun’ 20 min pr dag, men stadig:-)
   Og tjo, det kan godt tænkes, de har ‘aflivet’ internettet for vores egen nydelses skyld, men jeg savner det nu altså lidt, hehe….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sidder og drømmer mig langt væk til et varmt (og luksuriøst) sted, når jeg læser dine beretninger 🙂
  Helene fra http://www.minoptik.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • haha. godt, det sætter positive tanker i gang! og man har jo heldigvis altid råd til at drømme. vi er nu kun her i luksus i to dage, så vildere er trods alt heller ikke:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flot outfit 🙂 Er vild med clutchen og neglelakken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tak skal du have:-) er faktisk også blevet rigtig glad for neglelakken! den er fra Essie og hedder Mezzmarize…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmmmmm……det lyder simpelthen bare så godt! Og hvor ser du dog pragtfuld, Frk. Log 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er målløs over hvor GODT du ser ud efter din fødsel. OMG… jeg lignede en flodhest indtil min søn var 2 år og jeg gik på streng kur 😉 Well done (what ever you have done?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ;-)……..tak. Jeg synes nu selv, at vejen hertil har været lidt hård. Har selv lidt følelsen af, at alle mine veninder tabte det hele blot ved at amme. Helt så nemt er det ikke for mig. Jeg har ikke gjort det helt vilde, men mest tænkt over mit indtag af slik, chokolade og kage, der efterhånden havde vokset sig ret stort under graviditeten. er først begyndt at løbe nu (her på ferien), da mit bækken ikke har kunnet klare det før nu. Men jeg har dyrket motion med brnevognen i fælledparken et til to gange om ugen (pushy mums) . Det er super kikset at løbe rundt derovre med barnevogn og shiny thights, men det hjælper, er billigt, begageligt og effektivt!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ls

  Skøn skøn udsigt:-) Er vild med dit outfit – tak for et øjebliks feriesteming

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gisp Guldert! Du ser jo fantastisk ud! Al din babyweight er da pist gone. Wow!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh, tak jeg rødmer. Det må være linsen. Eller vejret. Eller bare ferien;-) Men tak alligevel!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Patti Smith