Mellow Yellow

W is for Wonderful….

På Koh Samui boede vi to steder. De første bungalows ved stranden har I set. Det andet lå som nævnt på toppen af bjergsiden, med egen jacuzzi og smuk udsigt. To meget forskellige prisklasser og baser. Det sidste lå ikke bare på øens bedste beliggenhed – det viste sig også at være nabo til én af Koh Samuis mest udsøgte restauranter W; The Kitchen Table. På toppen af den kosmopolitiske smeltekedel ligger den og troner overlegent med sine flydende borde og lokkende lotus-bar, mens resten af øen som et nisselandskab på en glasplade glimtende reflekteres i vandoverfladen….

Prisniveauet er selvsagt højere end gennemsnitligt, men er i forhold til danske priser ikke galt. Og da slet ikke, når man tager lokationen, betjeningen og maden i betragtning. Det var så gennemført lækker en oplevelse. The Kirchen Table har vundet adskillige priser for den innovative gastronomi og selve resortet W, hvorpå restauranten gemmer sig på toppen, er lige så udsøgt og grotesk gennemført.

Og har man ikke en baby, vil jeg anbefale drinks under nattehimlens vibrerende mørke. Det her var nemlig samtidig dét absolut eneste sted, ikke blot på Koh Samui men faktisk i hele Thailand, hvor vi blev præsenteret for GOD musik. Deres egen DJ gjorde det virkelig godt – og niveauet for den slags er meget, meget langt fra det, man ellers kender hjemmefra efter vores overbevisning. Og ps: Deres drinks er goooode:-)

 

***

9 kommentarer

 • Kristine

  Fantastiske billeder og fantastisk sted. Bookede I turen (hoteller) hjemmefra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, det gjorde vi i langt de fleste tilfælde ikke. et par steder – i både start og slut af rejsen havde vi gjort det for roens skyld og det var rart. men ellers vil vi hellere ‘selv’ finde stederne, da man mange gange kan snydes af billeder osv. desuden er det ofte ret hyggeligt at gøre en tur ud af det, når man tjekker et område ud;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Men Kristine: Turen jo: den var booket hjemmefra og egentlig var det lidt ærgerligt at låse sig fast på den måde. En anden gang ville jeg nok lade det være mere åbent hvorfra og hvornår man præcist skal flyve:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • W er for wow i mit tilfælde! Hold da op, hvor ser det lækkert ud 😀 Der gad jeg også godt slænge mig med min baby 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja wow – det var det! Ja lige her, da man sad i solen med en kold drink og lod blikket løbe hen over vandfladen, der var det lidt uvirkeligt, at det her altså er min barsel….haha….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Enig med Manja: Wow! Det ser jo fuldstændig fantastisk ud! Jeg drømmer nu om at sidde dér, henslængt, med lækker mad i maven og en kølig drink i hånden. Åh…
  Du har efterhånden overbevist mig om at Thailand skal besøges indenfor nærmeste fremtid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det bare lækkert. Kunne godt bruge en ferie, men det bliver ikke før marts… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Mellow Yellow