Feet the Animal

5 favoritter

5 beauty favoritter lige nu:

Tromborg Mineral pudder. Virkelig god og naturlig dækkeevne, uden parfume og meget drøj i brug. Mit absolutte favorit produkt. Når jeg intet andet om morgenen, når jeg i hvert fald denne:-)

Origins bodylotion ‘A Perfect World’ med white tea. Den dufter himmelsk, huden bliver så blød, den er lækker i konsistensen og har en enkel indpakning, der pynter på de fleste badeværelseshylder. Den er vist lidt halvdyr, men jeg synes den holder længe og har man tendens til tør hud, er denne et skønt bekendtskab.

Diorshow mascara. The one and only. Har efterhånden prøvet samtlige produkter på markedet, da jeg har verdens mindste og mest sølle vipper. Denne er og bliver den bedste. Får mærkbart længere og fyldigere vipper. Den er desværre fyldt med alverdens gris, men her kan jeg bare ikke få tilnærmelsesvis samme resultat fra andre. Jeg vender altid tilbage til denne. I øvrigt er den blå også fin i nuancen, hvis der skal ske lidt ekstra til fest el. lign.

L’oreal expert Silver gloss protect sytem shampoo. Den trækker den gullige farve ud af blond hår og giver i stedet en mere kold tone, hvilket jeg synes klæder mit hår. Især oven på en Thailand ferie, hvor sol og saltvand har lysnet håret – men med et tydeligt gulligt skær, er denne virkelig perfekt.

Tromborg eau de toilette Mood. Jeg er virkelig fan af Tromborgs produkter. De er så sindsygt lækre og de holder altid, hvad de lover. Denne parfume dufter så skønt – og man kan da heller ikke andet end at elske flakonen, vel??

XXXXXXX

De her 5 produkter bruger jeg stort set hver dag. Sjældent mere eller mindre. Jeg er generelt rigtig dårlig til at vove mig ud i nye beauty projekter, jeg er næsten autistisk i mine sminke-rutiner. Har stort set aldrig brugt andet end pudder og mascara. Kan ikke fordrage at have læbestift, dækcreme og lign. på, da jeg føler min hud ikke kan ånde. Og selvom jeg synes, det kan være super flot med lidt streg omkring øjnene, så kan jeg ikke finde ud af at lægge det. Første (og sidste) gang jeg forsøgte at lave smokey eyes, troede min kæreste seriøst, jeg havde fået et sæbeøje. Men. Jeg kunne måske godt overveje, at springe ud i en blush. Det tror jeg godt, mit skeptiske beauty-jeg kunne finde ud af…? Men hvilken skal man så vælge? Har I nogle favoritter/bud??

27 kommentarer

 • Jeg bruger en mineralblush fra Youngblood…..den er virkelig god at arbejde med og ellers bruger jeg en solpudder til lige at highlighte lidt 🙂
  I øvrigt, så synes jeg virkelig den Tromborgflakon ser fantastisk ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ok, den har jeg faktisk fået anbefalet før. Og tak for fif med solpudder. Det kunne jeg jo prøve, indtil jeg får købt mig en blush;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det er så ærgerligt at Origins er så dyrt. Jeg er sikker på at det er de mest fantastiske produkter!! 😀

  Ku’ det være du havde lyst til at slå et smut forbi min blog, og måske like den på bloglovin! :D?
  http://nannayo.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det har du ret i Nanna:-) Og jo da, jeg tjekker den ud på min aftenrunde senere:-) Har du i tillæg huske at like min blog på Facebook? Så ville jeg blive SÅ glad!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Blush fra Mac i farven melba. Den er virkelig god og diskret, og så er den mat. Kan virkelig anbefale den! Og uden parabener og det gris!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kunne jo prøve en af dem fra Tromborg;-) De er meget “forsigtige” m.h.t. pigmenteringen – ikke noget man kan skræmme manden med!
  Men jeg har også fine erfaringer med Youngblood, Bobbi Brown og MAC. Når du er relativt lys, skal du helst have en klar farve. Det kan være en ferskenfarvet eller en lys rosa. Når du har trænet kan du forsøge med en klar pink. Med ikke klare farver tænker jeg især på nogle brunrosa farver, som kan se lidt “snavsede” ud på en lys hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak for indput. Og jeg tror, du har ret ang. farven. Det går ikke, hvis den bliver for mørk/klar…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Mac laver virkelig de bedste blush(es?) og i de fineste og mest naturlige farver! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har også flere veninder, der sværger til dem. Og det kan også sagtens tænkes, det er der, jeg ender. Men det er jo altid godt m lidt forskellige ideer;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej smukke Louise.
  Hvis du en dag får tid og lyst, så kunne det være rigtig interessant at høre noget om din karriere og uddannelse, og hele vejen fra dine studieovervejelser til hvor du står i dag? Det var blot et forslag 🙂

  God weekend til jer alle 3.

  Hilsen Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nanna
   Det vil jeg da overveje. Der er faktisk flere, der har spurgt. Jeg er blot lidt usikker på, hvad det konkret er, I/du gerne så uddybet? Altså omkring selve mit studie eller mere overordnet om min vej til dér, hvor jeg er i dag?
   Kh og god weekend tilbage!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en rigtig lækker blush fra Mac, men har også tidligere haft en luksusudgave fra Chanel, som jeg var rigtig glad for.

  Så længe man ikke går amok med kinderødt (aaah hvor jeg elsker det ord 😀 ), så synes jeg, det er en hurtig og god måde at friske sit look op på – det gør underværker en grå og tidlig morgen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noteret! og jep – det frisker nemlig. Og så nævner vi ikke mere om, at behovet herfor særligt er opstået EFTER jeg fik mig en baby;o) hahaha…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Jeg kan varmt anbefale Smashbox O´Glow.
  Den er klar i farven når den kommer ud af tuben men farver rosa når den rammer huden, dog i en tone så du ser ud som om du har været ude i den friske luft! Jeg elsker den om søndagen el når jeg ik skal noget videre vigtigt og er med meget lidt eller helt uden make up – så giver den bare lige den sidste glød i kinderne.
  Ellers bruger jeg Mac cremeblush (den er nemlig uden glimmer hvad mange andre mærker ikke kan prale af-jeg bryder mig ik om det glimtende look når man er i solen) og så har jeg en rosa blush fra Rimmel som er suveræn ikke mindst i farve men også i konsistens og pris!! 😉
  Tak for en god og nærværende blog 😉 God weekend. Ann

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak skal du have Ann. Både for de gode forslag og den fine gennemgang samt din ros:-) Det må jeg da helt sikkert undersøge nærmere!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan kun bakke op om Mac i farven Melba. Men ellers kan du jo teste ELF af, fik lagt make up i tirsdags kun med ELf produkter, og de var overraskende gode. Og så koster de jo nærmest ingenting. 🙂

  //Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nåå ja Betina, det så jeg da godt inde hos dig. Var de gode, produkterne? For ja; Det er da godt nok nogle heeelt andre priser!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jep, jeg synes sgu det er helt i orden produkter, så med prisen i mente er det jo skønt. Og så er det med at der ikke er alt det skrald i der kan være i andre billige produkter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benefits tints i forskellige farver er meget diskrete, men eftersom de er flydende, kræver de måske lidt øvelse at lægge på (og så er der selvfølgelig også lige det problem, at Sephora stadig ikke har åbnet i DK…). Well, det var altså lige dem, jeg tænkte på. Meget nyttigt råd 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • haha:-) Ja, det kommer jo nok ikke helt ba på mig, Manja, at det er den, du anbefaler;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stephanie

  Hvor køber du den lækre shampoo henne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej stephanie. jeg køber den hos min frisør. tror faktisk den kan købes hos de fleste frisører…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg bruger en blush fra Lily Lolo (ja, lidt fjollet navn), som kan købes på feelunique.com. Den er mineralbaseret og uden “gris”. Og til en rigtig fin pris 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet. Den tjekker jeg da lige ud:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jamen, hvordan du fandt ud af, hvilken vej du skulle gå i livet mht. studievalg mm., og om din vej til dér, hvor du er i dag 🙂 Det kunne være vældig spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] De har nemlig ikke forandret sig stort siden If it aint broken, right?….I kan læse om mine fem favoritter lige her. De eneste to tilføjelser, der er kommet, er en ny parfume fra Balenciaga, som jeg elsker samt […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Feet the Animal