Sneak...

Green, orange, black and burnt…

Outfittet fra forleden, hvor jeg var trukket i mine pleather pants. De er ganske behagelige og igen – til prisen rigtig fine. Men kan godt mærke, at jeg ikke helt har slukket for begæret hvad angår ægte læderbukser. Skal også lige vænne mig til noget, der er SÅ tætsiddende, men med noget langt over, så går det an, synes jeg. Hvad siger I? Er de 200,- givet godt ud eller bliver et af de par bukser, der bare kommer til at ligge og glo ensomt inde i skabet??

bukser: Gina Tricot/t-shirt, cardigan: H&M/frakke: Bruuns Bazar/sko: Acne

26 kommentarer

 • Nej, jeg synes, du bærer dem rigtig flot 🙂 Jeg tror bare, det er et spørgsmål om at finde nogle ting, som går sig godt til dem. Selve farvekombinationen af dit outfit kan jeg godt lide – det er dejlig mørkt og efterårsagtigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Du ser rigtig godt ud -igen igen 🙂
  Bukserne er super flotte – du har da lige været skyld i at jeg måtte et smut forbi GTs hjemmeside for at bestille et par til mig selv.
  Ha en dejlig aften.
  KH Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Håber det er ok jeg svare ærligt, jeg er ikke tosset med dem, tror det er måden de sidder foran, som om der mangler noget, en lynlås eller knap, men måske et det bare mig 🙂 men kæmpe kompliment til de smukke billeder, dejlige brændte farver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De sidder da vildt godt på dig – elsker stylingen sammen med den fine frakke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak søde Fie. Frakken er efterhånden ret gammel, kunne egentlig godt bruge en ny. A la dem, du viste forleden:-) Men jeg tror pengepungen foretrækker, jeg venter til næste vinter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej en fin jakke! Jeg elsker, når vinterjakker har en anden farve end blot navy eller sort (selvom jeg selv altid kommer til at købe disse!) Smukke efterårsfarver derudover 🙂 Det er sjovt, her i USA er alting lyserødt og gult, ikke brunt som man kender fra efterår i DK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh, ja farverne er faktisk også sted bestemt – ret sjovt:-) Åhh, hvor gad jeg godt sidde i USA nu!!! Misundelse herfra….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  De er super gode – Du får nogle lange og lækre stænger i dem! 🙂
  Håber dog at det en skønne dag lykkes at finde nogle lækre læderbukser til en anden pris end 6000!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, du ser laber ud, Louise! Lækkert outfit 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op nogle vilde ben, du får i de bukser!
  Jeg var lidt i tvivl om dem, da du først viste dem – men du har stylet dem fantastisk, synes jeg – så de helt sikkert et godt køb!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe, jo tak. Min kære mand udbrød begejstret det samme, da han så mig i dem;-) Men altså…man vil jo altid hellere have the real deal, ik?? ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes absolut ikke pengene er givet dårligt ud! På den måde du forstår at style dem, indgår de i en helhed, der inspirerer, giver dem et andet udtryk end pleather og de fremstår tidsløst, lækkert og med et feminint touch. Du bærer dem så flot!
  Og baggrunden gør dem slet ikke ringere til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak søde du. Det var vel nok pænt sagt:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var så lidt 🙂 udtrykker blot min ærlige mening. De ligner ikke noget til kun 200,-kr. Er sikker på du valgte rigtigt rent farvemæssigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du fin ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  De ser super ud til dig 🙂 Men hvis du stadig jagter den ægte vare, har jeg sendt dig en mail.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej kristine
  ja, mange tak, jeg har godt set den, men ikke nået at svare den, desværre. jeg tror dog de bliver for store. tak ellers:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Bare i orden 🙂 Tænkte at du lige skulle have tilbuddet, nu jeg så du var på jagt efter nogle 😉 Og tak for en fin blog, der skiller sig ud fra mængden på den gode måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej

  Overvejer bestemt et par efter at have set din lækre kombi, selvom jeg ikke er fan af plastik, men er de store eller små i størrelsen, kommer der hurtigt “knæ” i og hvordan opfører de sig – udvider de sig lidt ligesom læder?

  Håber du kan hjælpe.

  Mange hilsner
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 😉 Jamen, det kan du roligt gøre. De er rigtig fine til prisen. jeg er normalt heller ikke til pleather og vil stadig gerne have the real deal, men de er ret fine. jeg har str 38 og de passer mig fint, så vil sige at de er ret tro mod størrelse. jeg er ca 1.73 høj så har du måske en fornemmelse? jeg ved ikke endnu om de får knæ for har endnu ikke brugt dem ret meget, men de glider lidt ned på livet af mig, synes jeg. måske skulle jeg blot have haft str mindre, hvis jeg gerne ville have haft dem til at sidde helt tæt, men jeg vil også gerne kunne sidde ned i dem uden de pludselig sprækker;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Sneak...