Silver, black & bordeaux

Home Alone

Beklager stilheden herinde. Karmaloven klaskede sin klamme hånd i fjæset på mig. Sådan en fri-weekend er åbenbart ikke gratis. Skulle have været på tur i de svenske skove med god veninde. Ligesom jeg egentlig også havde planlagt at sove de sidste to forgående nætter. Og nok også regnet med lidt nusse-tid med baby, efter tre dages fravær. I stedet kom en sur og syg pavemus, en god gammeldags forkølelse og et dødsfald i venindes familie i vejen. Ak. Skulle have brugt weekenden på at sove, i stedet for to dages buldren byen rundt. Så kan jeg lære det. Tilmed er PylrePavens far udlånt til diverse festivitas de følgende dage, eftersom han troede, vi befandt os på modsat side af sundet. Realiteterne er derfor, at jeg er alene med syg baby, der nægter at sove og et køleskab, der er ca. lige så tomt som mit hoved.

Scarf: Isabel Marant/bukser: Cheap Monday/sweater: Hugo Boss (mandens)/taske: Yvonne Kóne/støvler: Acne

MEN HEY! SE! Jeg har fået lavet en FACEBOOK-side! Vilde sager. Please LIKE it and make my day!

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Silver, black & bordeaux