Autumn Leaves

Servicemeddelelse: Kaninen der ikke kunne erstattes…

Som flere af jer måske ved, har vi familien et fjerde medlem. Hun hedder Kaninus (ja, vi er originale i navngivning), har lange, bløde ører og er Pavens mest fortrolige. Vil skyde på, at hvis det endelig kom så vidt, så blev både jeg og faderen skiftet ud før Kaninus gjorde det. De er på alle måder uadskillelige. Og jeg har efterhånden ikke tal på, hvor mange kriser Kaninus egenhændigt har afværget blot ved sin ydmyg tilstedeværelse.

Rigtig mange af jer har spurgt til den gennem Pavens nu 7 måneders lange liv. Og den har da efterhånden også været vist på optil flere blogs rundt omkring. Den er som sagt fra mærket Jellycat og kan købes flere forskellige steder. Normalpris er 229 + fragt. Men. Og her kommer serviceorganet Guld.log til undsætning:

Denne lille lodne sag ligner til forveksling Kaninus, synes jeg. Den er dog ikke fra Jellycat, men derimod fra Zara Home og koster kun 179,-. Jeg fandt den, da jeg var inde og snuse på Ellos. En butik, jeg ellers ikke har frekventeret, siden jeg var ca. 17 år. Og sørme om ikke man i øjeblikket får hele 40% på én valgfri vare. Desuden får man 20% på resten af de køb, man gør derinde. Det er da noget af en besparelse! Hvorvidt denne kanin kan udkonkurrere selveste Kaninus er endnu uvist. Men tippet er hermed givet videre. Til den pris kan man jo altid starte her;-) Ellos har i øvrigt flere fine ting, ikke kun til baby. Det overraskede mig faktisk. Og ja, der kom da også lidt mere ned i kurven. Det får I se, når det ankommer….

13 kommentarer

 • Forhandler de Zara Home hos Ellos? Eller misforstår jeg noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det gør de nemlig;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg har købt den fra Jellycat på engelsk eBay til ca 100 kr. inkl. porto 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe, vores hedder også Kaninus 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Har selvsamme kanin bare i den store version. Vores hedder Buddy 🙂 Men da Buddy er næsten lige så stor som vores lille pus, har jeg overvejet at købe den i den lille version og give Buddy en pixi Buddy. Så pudsigt nok, sad jeg tidligere idag og surfede efter den og derfor må jeg give dette tip videre:
  Kaninus/Buddy -kært barn har mange navne 😉 , men her fåes den: http://www.medudsigt.dk/shop/jellycat-bamse-bashful-921p.html
  til den nette sum af 65 kr. plus fragt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, den er nu også vildt kær i den store version. Tror Paven skal have den, når hun bliver større;-)

  Og tak for tippet, hvor er det dejligt, vi sådan kan dele ud af alle guldkornene herinde:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ja den er nemlig 🙂

  Men var vist liiige lidt hurtig på aftrækkeren, da det åbenbart er en helt lille version der koster 65…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg køber dem også på britisk Ebay hvor de koster under det halve – men tænk jeg anede ikke, at Ellos forhandler Zara Home…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej vel? det anede jeg heller også og de har altså nogle ret fine ting. Og med 40% rabat, så må man godt, ikke?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Autumn Leaves