Two to tango

Sneak…

Her er et lille sneak på mit outfit fra i går, hvor de nye bukser blev afprøvet…Hmn. Tror altså lige, jeg skal vænne mig til dem. Skulle der i øvrigt sidde nogle gravide og læse med derude, kan jeg da lige tipse om, at jeg i denne måneds udgave af magasinet Gravid har skrevet min fødselsberetning. Yes, I know – den slags gider man nok kun læse om, hvis man står over for ‘opgaven’ selv;-) Men altså, hermed er info givet videre.

Det er i øvrigt virkelig mærkeligt at læse den selv. Jeg skrev den, da hun var helt nyfødt – og nu, hvor det hele er godt på afstand, og hun ligger dér og er blevet så stor i mellemtiden, føles det hele som om det er lysår væk….Og yup: Det er Paven på billedet. Ca. 2 timer gammel….foreviget med iPhone. Det hele så stærkt, at vi ikke nåede at tage billeder.

8 kommentarer

 • Stine

  Følger troligt din blog og elsker din skrivestil.. Jeg havde termin i går, så tak for tippet, måske jeg skulle få ventetiden til at gå med at læse den artikel:-)
  -den utålmodige

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhh, hvor spændende! Så er det jo lige oppe over! 🙂 Rigtig meget held og lykke med det hele! Og ja, det kan du jo lige så godt bruge ventetiden på;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan nu godt lide at læse fødselsberetninger selvom jeg ikke er gravid, men jeg har så også været igennem det nogle gange 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha, true! Du må jo næsten være ekspert på dét område:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, hvor skægt, jeg kan slet ikke se, det er hende faktisk! (men lille C ligner nu heller ikke rigtigt sig selv på de første billeder, vi har af hende ;)). Og den fødselsberetning kunne jeg rigtig godt tænke mig at læse på et tidspunkt – måske jeg skulle lokke min mor til at hamstre et blad til mig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 😉 Ja, de ændrer alligevel udseende…. og ja, så må du sende din mor afsted på jagt….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er en sucker for fødselsberetninger:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Two to tango