Suspender tights

STEMMEBOKSEN # COMMES DES GARCON

Så skal vi til det igen. I var simpelthen så gode sidst, så jeg glæder mig til at høre, hvad I synes. Sæt jeres kryds, vælg en favorit – hvor er det udvalgte item stylet bedst? Hvilket outfit får jeres stemme? Denne gang har jeg rodet lidt i arkiverne. Og det er min højt elskede Commes des Garcons-cardigan, der står for skud. Hvad er bedst: Kjole eller bukser, rocket med læderjakke og bikerboots eller klassisk med krave og knold? Med eller uden mave. Med eller uden hoved 😉

1.

2.

3.

Egentlig er alle outfits forholdsvist klassiske, men alligevel er det sjovt at se det første, der er et af bloggens tidligste outfits. Jeg tror da i hvert fald, jeg skal have fundet min gamle læderjakke frem igen. Nu er dunken på nederste billede jo væk, haha;-) Hvad siger I? Hvor er cardiganen stylet bedst?

   

33 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Suspender tights