STEMMEBOKSEN # COMMES DES GARCON

Tiny winy

Endnu en gåtur med kareten og Paven forleden. Havde glemt kamera, så i stedet kom iPhonen i brug. Er faktisk ret begejstret for, hvor god en kvalitet billederne er taget i betragtning, de er taget med en telefon. Kameraet i iPhone3 er så ringe, så det er virkelig én af de forbedringer ved 4éren, der kan ses og mærkes tydeligt.

Skjorten, der er fra Zara købte jeg i Thailand, hvor priserne er langt mindre. Jeg havde bare glemt, at det er størrelserne også, haha. Jeg kunne ikke nå at prøve den, da både mand og baby havde fået stormagasin-overload, så jeg hapsede bare en str M og tænkte at så var den nok dejlig oversize….lad mig sige det sådan: Den er MEGET stram;-) Ikke helt, hvad jeg ville betegne som en M.

bukser: Cheap Monday/shirt: Zara/bag: Yvonne Kóne/boots: Balenciaga & sweater from Thailand

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

STEMMEBOKSEN # COMMES DES GARCON