5 favoritter

Two to tango

Mit nyeste køb. Som egentlig slet ikke er så nyt endda. Det blev nemlig købt, da jeg chillede på en strand i Thailand – af en yderst hjælpsom Agurk. Jeg spottede straks disse leather-look-a-like pants hos Trine og kunne ikke vente til ferien var slut. Heldigvis var min personal shopper og private delivery klar til at hjælpe. Dobbelt op på shopping-indsatsen. 2 er bare ofte bedre end 1, ikke?

Normalt går jeg laaangt udenom pleather. Og jeg vil stadig allerhelst have the real deal – tykke læderleggins med super pasform og høj talje – og gerne en pris på den rigtige side af de 3000,- Hvilket altså ikke er lykkedes endnu. Derfor er disse et meget godt alternativ – også til at prøve nye farver af. Jeg gik derfor udenom de oplagte sorte og røde. I stedet valgte jeg farven Fossil, der er mørk grå/mulvarp og de armygrønne. Især sidstnævnte er ret fine. Det er som om, det bliver mindre tydeligt at materialet ikke er verdens lækreste i denne farve. De ser på en måde ud af mere. Kan ikke helt forklare det. Modellen hedder Stephanie Phu, er fra Gina Tricot og kostede vist ca. 200,-. Og ja – mindre end to par kunne ikke gøre det; Sometimes it takes two to tango…

Jeg håber snart at kunne vise dem i aktion. Påtænker at iføre mig dem i løbet af weekenden, der står på flere fine arrangementer. I forlængelse heraf: Hvornår blev det lige sådan, at weekender med vennerne bestod af brunch-dates, formiddags-arrangementer og eftermiddags-halloween-party – Alt sammen til ære for ungerne? Nu står vi jo alle sammen op, da vi i gamle dage cyklede hjem i seng;-)

6 kommentarer

 • Hej!
  Jeg er en forholdsvis ny læser af din blog på Bloglovin’. Jeg ville bare lige fortælle, at din skrivestil er utroligt fængende, din stil er supercool og så har du vel nok den sødeste lille ‘pave’ 🙂 Her kan jeg rigtig godt li’ at læse med.
  Jeg glæder mig til at se, hvordan du vil bruge de flotte ‘leather pants’ 🙂
  Ha’ en god weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise
   Wow, tusinde tak for din søde kommentar! Det bliver jeg simpelthen så glad af at læse:-) Hvor er det dejligt, du gav dig tid til at skrive en kommentar. God weekend,

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe jeg har også selv lige købt “Fossil”. Til de 99,50 kr de koster mig, så kunne jeg ikke lade være. Og de ryger på i aften som Buffy 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha, ja det havde jeg næsten godt gættet, da jeg læste dit Buffy indlæg. Glæder mig meget til at se resultatet! God fest!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har haft babyfri eftermiddag med afslutning på vinbar (lige over for, hvor vi bor – ret praktisk ;)). Der mæskede jeg mig i lækker rødvin lige indtil kæresten ringede for at høre, om jeg ikke gad gå over gaden for at lægge lille C i seng 😉 Den slags eftermiddage hører til gengæld til sjældenhederne, så dit scenario kan jeg sagtens nikke genkendende til!
  Og jeg glæder mig til at se pleatherbukserne in action 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, hvor lyder det ellers godt Manja;-)
  Ja, det er ikke alt for tit, der er tid til den slags, så er det er bare med at nyde det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

5 favoritter