Norwegian Wood

Aldrig utæt

Keramikeren Lars Rank og forfatteren Tomas Lagermand Lundme har slået sig sammen under navnet You Little Teapot og det er der fx komme disse fine ting ud af. Det er en unika-produktion, hvor alle produkter rummer hver sin lille blåmalede historie ? ofte finurligt centreret omkring kønnenes og seksualitetens indbyrdes forskelligheder. Se lige den tekande – er den ikke herlig?

Spørgsmål om eksistens, kærlighed og sex bliver behandlet med humor og medfølelse og jeg er VILD med det. Min pyntesyge og min indre litterat hviner af fryd i kor!! Denne skål er så sød. Og ja, så er der et par af produkterne, der på humoristisk vis tangere det perverse, men altså; hele tiden med et frækt glimt i øjet:

De fine unika-ting kan købes her, og jeg er fristet. Meget….

14 kommentarer

 • De er FOR skønne! Thekanden er min favorit.. sammen med skålen.. eller.. nej, jeg kan ikke vælge. Godt fund, Louise 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor er det fint! Måske jeg ikke lige ville bruge dem med de allerfrækkeste undertoner, når jeg inviterede svigerfamilien på eftermiddagskaffe 😉 (eller, i mit tilfælde ville de så ikke kunne forstå, hvad der stod alligevel ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, nej det er jo ret smart i dit tilfælde;-) Men god fornøjelse med at skulle risikere at oversætte midt i eftermiddagskaffen;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Nøj, de er søde! Men dog med kant… De skal helt klart overvejes. Tak for at dele fundet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selvtak da. Lokker gerne i fordærv, så jeg ikke altid er alene om at ‘synde’, hehe…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de virkelig fine og helt specielle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, de er så skønne og samtidig dejligt uhøjtidelige, skrøbelige og samtidige lidt oprørske. Det kan jeg godt lide.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fan. Det hænder at jeg har shoppet der. De har virkelig mange gode designere i stalden. Har.ikke.mere.plads.i.køkkenskabene….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er simpelthen sådan en fin shop!! Farligt sted, men uhh…..man fristes let….;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • og ps: åhh, nej tal ikke om det: mine køkkenskabe er ALDELES fyldte….suk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Undskyld! Jeg har vist ‘kun’ købt 2 ting fra Formfatale (Sniff Dog og Mr. Yo) og et par Anne Black-smykker, men de står jo ikke i køkkenskabene… Hmmm!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] verden. Hankens gentagelse af selve formen er også virkelig skøn. Jeg er nu også stadig vild med denne humoristiske kande, der på bedste vis taler til min indre ordnørd og æstetiker på samme tid. Eller denne, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] verden. Hankens gentagelse af selve formen er også virkelig skøn. Jeg er nu også stadig vild med denne humoristiske kande, der på bedste vis taler til min indre ordnørd og æstetiker på samme tid. Eller denne, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Norwegian Wood