Kom an!

Det er i Neon-detaljen!

Som I måske ved, elsker jeg små neon-detaljer. På tøjet, i mit hjem eller fx som snor i et smykke. Og jeg ender altid med at falde for ting, der lige har den dér ekstra detalje. Hvad enten det drejer sig om en lynlås (som i min Daisy dragt eller Pavens nye flyverdragt), et par knapper, en kvast el. lign., ender jeg altid med at flå det begejstret ned af hylderne, når jeg ser det.

Entusiasmen over mit seneste påhit er derfor svær at skjule. Er særdeles tilfreds med mit nyeste køb; Gul neonsnor til 4,- fra Stof2000. Vupti, så blev et par fine strikkede futter arvet fra familien pludselig opdateret og lidt sjove/nutidige:

Fandt tilmed ud af, at de er ret fine sammen med den ternede kjole fra Zara, som Paven er så glad for. Ville egentlig have haft pink snor, men den gule fungerer nu også ret godt. De små neongule prikker i kjolen komplimenterer futterne fint. Det skal dog kun være i små detaljer, man putter neon ind, ellers bliver det hurtigt for meget, synes jeg.

Jeg er pjattet med kontrasten mellem strik og old-school-looket og den elektrisk gule. Har et par andre futter herhjemme, og påtænker en snarlig makeover af dem også….

11 kommentarer

 • Ja, det gør altså udtrykket lidt mere funky, når der kommer en neondetalje på. Tror det er dig, der har åbnet mine øjne for det? Ihverfald er jeg i højere grad begyndt at komme pangfarvede strømper på lillepigen, når resten af outfitttet af neutralt – and I love it 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er egentlig ikke ellevild med neon, men sådan som du netop har gjort det, med at det er mindre detaljer som er i neon, det fungerer sku! 🙂
  /L

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det synes jeg også….og er i øvrigt helt enig i, at det endelig ikke må blive for meget! Kun i ganske små doser, så det liiige pepper op;) Ellers får jeg lynhurtigt lidt for mange associationer til 80érne – ikke mit stolteste årti, rent fashion-vice;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, jeg ELSKER de futter, Louise! Klanlederen er meget misundelig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jaaa – endelig kan Paven gøre klanlederen lidt misundelig, det plejer oftest at være den anden vej rundt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hvor kan man købe din flotte buksedragt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lise
   Buksedragten er fra Daisy, og den er ved at være et par sæsoner gammel, så jeg ved ikke, hvor eller om man kan få den længere? Youheshe fører mærket, men denne er som sagt fra forrige sommers kollektion, tror jeg det var. Ellers kan du jo prøve TS el lign? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også faldet for fine neondetaljer! Min yndlings body til min søn er en fra Molo, som i sig selv har et fantastisk smukt ulve-print – men det er syningerne i neongrøn, der lige giver den lidt kant og gør den helt fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] kan ikke løbe fra det længere. Jeg er vild med neon detaljer og især vild med gul. Derfor var jeg heller ikke sen til at trykke Køb, da jeg faldt over denne […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Kom an!