Kom an!

Det er i Neon-detaljen!

Som I måske ved, elsker jeg små neon-detaljer. På tøjet, i mit hjem eller fx som snor i et smykke. Og jeg ender altid med at falde for ting, der lige har den dér ekstra detalje. Hvad enten det drejer sig om en lynlås (som i min Daisy dragt eller Pavens nye flyverdragt), et par knapper, en kvast el. lign., ender jeg altid med at flå det begejstret ned af hylderne, når jeg ser det.

Entusiasmen over mit seneste påhit er derfor svær at skjule. Er særdeles tilfreds med mit nyeste køb; Gul neonsnor til 4,- fra Stof2000. Vupti, så blev et par fine strikkede futter arvet fra familien pludselig opdateret og lidt sjove/nutidige:

Fandt tilmed ud af, at de er ret fine sammen med den ternede kjole fra Zara, som Paven er så glad for. Ville egentlig have haft pink snor, men den gule fungerer nu også ret godt. De små neongule prikker i kjolen komplimenterer futterne fint. Det skal dog kun være i små detaljer, man putter neon ind, ellers bliver det hurtigt for meget, synes jeg.

Jeg er pjattet med kontrasten mellem strik og old-school-looket og den elektrisk gule. Har et par andre futter herhjemme, og påtænker en snarlig makeover af dem også….

   

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Kom an!