KAMERA TIP - LET OG LÆKKERT

GLITTER AND GREEN

Jeg fik ikke det lille fikse kamera med i tasken. Havde glemt af lade det op…doh! Men det var nu også skønt at være ude en aften og ikke lige tænke over blog, billeder og baby. I stedet knipsede vi nogle hurtige hjemme i stuen, deraf det ekstremt dårlige lys. Beklager. Det er efterhånden ret svært at tage ordentlige Dagens, fordi det bliver så hurtigt mørkt. Elsker i øvrigt jakken, som har vist sig at være en vaskeægte klædeskabs-kammelon. Jeg kunne bruge den gennem hele min graviditet, uden at den så for lille ud (dog ikke lukke den) og nu hvor jeg har tabt stort set alle graviditetskilo, fungerer den stadig optimalt, uden at se for stor ud? Underligt egentlig. Den er god som overtøj om sommeren og nu bruger jeg den indendørs a la en cardigan. Den kan både se rå ud – og som her mere classy. Win.

Bukser: Vanessa Bruno/bluse: Isabel Marant/jakke: Custommade/bag: Yvonne Koné

10 kommentarer

 • Arh, men det er så skønt med sådan nogle ting i klædeskabet….det er bare sikre vindere. Altid en ven i (tøj)nøden. Den er virkelig også super smuk og så er jeg altså vild med din frisure…..ser så fint og feminit ud. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak søde Malsen:-) Det er så faktisk den frisure jeg bruger, når jeg ikke kan nå anden fordi den er så hurtig og nem:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig med Malsen i alt, særligt det med frisuren. Det er så smukt til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak Fie, det er jo som sådan ret heldigt, eftersom det er min ‘rednings-frisure’, når tiden er knap og Paven kræver fuld opmærksomhed….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg er så forelsket i den bluse. Savler lidt hver gang du flasher den 😉 Og så fint hår! Tror jeg vil lade mig inspirere af det når jeg skal ud i morgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   😉 Jeg er også selv ret forelsket. Den pepper et hvert outfit op, synes jeg. Havde egentlig taget en sort t-shirt på til, men det blev sgu for kedeligt. Når mor endelig kan komme i byen, så må der gerne ske lidt jo….hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser godt ud, Loui 😀 Håber, I havde en god andeaften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Det kan du tro vi havde Manja! Papirstynde pandekager med agurk og peking and i blomme kompot….UUHHMMMMM;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natty

  NEEEJ, hvor er det en fin bluse, og hvor er du yndig! 🙂 Blusen vil jeg meget gerne eje. Må jeg spørge om, hvor og hvornår den er købt?

  Ps. Din blog er en af mine yndlings.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hej Natty
   Tak for rosen;-) Det varmer, kan du tro!

   Jeg ved desværre ikke hvor den kan købes? Den er fra en ældre kollektion, tror den er ved at være et par år gammel. Jeg selv købte den sidste sommer i en luksus genbrug…Go jagt!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KAMERA TIP - LET OG LÆKKERT