PRESSEDAGE: THINK PR

KAMERA TIP – LET OG LÆKKERT

Normalt bruger jeg et Panasonic DMC-Lumix-G2 når jeg tager billeder til bloggen og det er jeg helt fint tilfreds med. Synes grundlæggende, det tager gode billeder. Kunne godt tænke mig et bedre objektiv, men det er jo ikke kameraets skyld, at jeg endnu ikke har fået anskaffet mig det:-) Eneste minus, (og det tror jeg måske ikke, jeg er den eneste blogger, der har problemer med) er, at det fylder ret meget. Ikke kun pga. objektivet, men også kameraet i sig selv. Nogen gange gider man bare ikke slæbe rundt på en mursten.

Og det er så her, at dette lille fikse kompakt digitalkamera kommer ind i billedet. Panasonic Lumix GF3, som min kære mand kom hjem med forleden, er virkelig et godt alternativ til dé dage. Det fylder, som I kan se marginalt mindre og man kan sagtens tage forskellige objektiver med og skifte ud undervejs, skulle det være et behov. Desuden vejer det næsten ingenting – og så tager det rigtig gode billeder, synes jeg. Meget skarpe og tæt på spejlreflekskvalitet. Og så skiller det sig som sagt ud ved sit kompakte format. Nedenfor et et billede taget med spejlreflekskameraet:

Her et så et billede taget med Lumix GF3:

Jeg har taget et billede af de to kameraer ved siden af hinanden for bedre at kunne sammenligne størrelsesforhold. Da jeg jo i sagens natur ikke kunne bruge dem til at fotografere, er det taget med min iPhone, deraf den forringede kvalitet. Men pointen går alligevel meget godt igennem, ikke?:

I aften skal jeg til Andeklub med 3 gode veninder. Uhm! Fast tradition, vi mødes med mellemrum og spiser and i anselige mængder. I aften foregår det på Yans Wok og jeg glæder mig. Tror, jeg vil smide Lumix GF3 i tasken og se om jeg mon kan få én af dem til at forevige enten outfit eller contit de canard;-)

13 kommentarer

 • Den der Andeklub lyder da virkelig som et hit. God fornøjelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej 🙂
  Jeg ved at du har en lille gadget-mand! 🙂
  Og jeg sidder med et gadget-spørgsmål, så tænke måske at det var okay at jeg spurgte dig, her!
  Den iPod Touch som lige nu er den første inde på Appels side under iPod, er den ny? Eller kommer der snart en endnu nyere?
  Vil nemlig snart købe en, helst så ny som mulig 😀
  – Sig til hvis det er irriterende at jeg spørger dig.. hehe – På din blog.

  – Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • guldlog

  Hej Nanna
  Jo, det er helt i orden. Ja, det er den nyeste – og der kommer formegentlig ikke nogen ny lige pt. Der er intet meldt herom i hvert fald:-) Held og lykke med købet,
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Tusind tak for svar 🙂
   – Jeg må skaffe mig en hurtigst mulig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for anmeldelsen af kameraet! Selvsamme kamera har jeg faktisk tænkt på at anskaffe mig, da jeg andre steder også har læst godt om det – så nu føler jeg bare endnu mere bekræftet i det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Jamen selvtak;-) Dejligt, du kunne bruge det til noget. Og jeg kan som sagt bestemt anbefale det, det tror jeg ikke du vil fortryde. Det kan vist nok også fåes i flere farver??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamera-smamera – det er Paven, der er den lækreste på disse billeder! Hun er lige til at spise med en lille ske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, Amrit bandit – jeg er tilbøjelig til at være enig. Om end skeen nok bør være stor efterhånden, den lille basse er jo blevet stor lige pludselig!! Hvordan filan vokser de så stærkt??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ah, lækker anmeldelse (og mindst lige så lækker pave – uden tvivl!) Overvejer nemlig et lidt mere slæbbart og taskevenligt kamera. Har egentlig forelsket mig i Canons G12, men rart med alternativer- især fordi objektivet kan skiftes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Dejligt, det er altid bedst, når der rent faktisk sidder nogen, som kan bruge tips osv i denne retning:-) Canon G12 er nu også lækkert, synes jeg:o)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PRESSEDAGE: THINK PR