JUBIIII - Guldlog.dk!!!

PRESSEDAGE: THINK PR

Det er ved at være lidt tid siden, der stod pressedage i kalenderen, men bedre sent end aldrig, ikke? Hos Think PR var der virkelig mange fine børnestyles. Ud over massive slikskåle og etagefade med cupcakes, fangede min interesse især mærket Drappa Dot. Virkelig fine nuancer og enkle, holdbare designs. Den prikkede kjole, I kan se forrest på stativet var noget så skøn. Gammelrosa, lavendel, klokkeblomst, mørk lilla, mælkedrengestriber, prikker og små klatter af guld og sølv. Meget feminint.

Drappa Dot produceres i økologiske tekstiler som silke og bomuld. De to ovenstående bodyer havde så fine prints, især den gammelrosa med små sølv djævle er jeg ret dårlig med. Kombinationen af det feminine og legesyge gennemsyrede hele kollektionen og den gennemgående enkelhed og eksklusivitet i form af materialer var ret fin.

Et andet mærke, der overraskede mig var Bon´A Parte. Jeg kendte det godt, men har ikke tjekket det ud i årevis og da slet ikke til børn. Men der var nogle ret skønne ting imellem. B.la faldt jeg pladask for denne ugle t-shirt (den er grå, har en ugle og similisten…..couldn’t help it). Urimeligt fin. 

Selvom jeg måske ikke personligt kan se Paven i Mio my Mios babytøj, så var der faktisk et par af tingene tiltænkt de lidt større børn, som var så cool, at jeg næsten kunne finde på at hoppe i dem selv, haha. Bl.a denne skønne tie dye nederdel og den lange grå jersey trøje med pink flamingo print.

Jeg beklager at fokus hovedsageligt er på piger her, jeg kiggede simpelthen slet ikke på drengetøj, vanens magt:) Men Drappa Dot havde også flere rigtig fine ting til drenge.

14 kommentarer

 • Lækkert med lidt kig på børnetøj – og især til piger 😉 Det er dejligt med inspiration til lille frøkens forårsgarderobe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hej Louise
   Det er jeg glad for, du synes. Tidligere har bloggen jo ikke handlet så meget om børnetøj, men nu synes jeg alligevel det fylder mere og mere herhjemme, så derfor var det også naturligt, at dele lidt med jer:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne ikke selv lade være med at kigge på børnetøjet derinde nu jeg har to piger og jeg faldt også for Drappa Dot’s fine sager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, du må da også have lidt god viden om diverse børnemærker? Og jeg så dig jo lige kort i porten;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det dér Drappa Dot må jeg da lige kigge lidt nærmere på – ser virkelig fint ud! Og bonus at det er øko 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De fineste billeder fra min arbejdsplads (når jeg er hjemme i DK);) Det er altså de skønneste børnemærker. Forresten tillykke med din “nye” fine blog, hvis man kan sige det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha Mathilde, det var jeg slet ikke klar over;) Det må da være en skøn arbejdsplads;-)Og tak. Ja, lidt ny er den jo…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er helt perfekt, at du havde øje for pigerne 😉 Nøj, hvor ser Drappa Dot’s tøj bare lækkert ud. De helt rigtige farver og udtryk.. Jeg må vist på jagt (og tilføje lidt til ønskelisten.. Det er jo snart jul 🙂 ).

  I øvrigt.. Hvor er der fint her i de nye omgivelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, jeg synes også det er rigtig fint. Og ret lækker kvalitet også. Oplagt til en ønskeliste:-) (jeg har lavet link dertil)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, ja Drappa Dot er godt nok fint! Det må der lige holdes øje med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Jeps:) Faktisk kunne jeg også sagtens se Lille C i noget af de fine Mio my Mio, hverken hun eller hendes mor er jo særlig farveforskrækket;) Og det var de smukkeste og mest finurlige prints…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] skrev jeg allerede om dem HER, især på børnefronten har de gode styles, synes jeg. Men se f.eks også denne super cool jakke, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] om vores sorte strik 4. december 2011 Malsen.dk om vores sorte kappe 16. november 2011 Guldlog.dk om vores ugle t-shirt til børn 3. november 2011 Guldlog.dk om vores ugle halskæde 17. april 2011 Malsen.dk om vores […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JUBIIII - Guldlog.dk!!!