Det er i Neon-detaljen!

Røde kjoler – WRrrrr…..

Skønt julen snart banker på døren og nissernes indtog gør deres, har det intet med min nyeste darling at gøre. Jeg kan bare godt lide rød. Og dyreprint. Og lavthængende flæser. Og ryg-detaljer. Og gode priser.

Tror denne bliver god med et par mørke strømper og grove støvler. Og så kan den jo tilmed sagtens bruges til sommer med bare ben og sandaler. Den er fra Zara, koster kun 299,- og det var faktisk én af mine søde læsere, der fandt den til mig og linkede på min Facebook side, så mange tak for det! Vi er nu lykkeligt forenet. Se lige ryggen, det er da ret fint og diskret:

Og så har Paven faktisk også fået ny, rød dragt/kjole. Den er mindre skøn, vil jeg hævde. Faktisk grim. Men den er vældig praktisk. Hun har nemlig tendens til konstant at sparke/kaste/krumme/mosle/skubbe/vikle/orme dynen af sig hver nat. Og det betyder at hun nemt bliver lidt kold. Med 3 x forkølelse inden for kort tid, tog moderen derfor en drastisk beslutning i IKEA forleden:

1 stk. sovepose/dyne, som bliver på akrobat-Paven uanset natlige udskejelser. Hun er allerede meget vild med den. Den koster vist ca 100,-

13 kommentarer

 • Smuk kjole, Louise! Dejligt med søde læsere 🙂 Soveposer er i øvrigt standard i Frankrig, der findes slet ikke babydyner. Og apropos rød, nu føler jeg trang til at flashe lille C’s hjemmestrikkede nissedragt, ahem….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nå, ej hvor sjovt. Tror ikke, det er standart herhjemme. Jeg grinede lidt af dem i begyndelsen, men nu må jeg sande, at de faktisk er ret smarte…:) Og JA. Vil da SÅ gerne se lille C´s nissedragt!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Wow, en lækker kjole 😀 Og Paven ser da enorm sød ud med den der pose på (: hehe
  Måske du kunne tænke dig at hjælpe mig, det eneste du skal gøre er at svare på det nyeste indlæg på min blog, du behøves ikke være læser!
  Det ville gøre mig meget glad.. 😀
  http://nanna-wallflower.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Usj, den er fin den kjole. Den må jeg se nærmere på 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, ikke? Tror også Pavens er yderst behagelig, skønt jeg dog trods alt foretrækker dén fra Zara;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grraaauuw – du bliver farrrrligt fin i den kjole! Og Paven bærer nu den sovepose meget smukkere, end jeg nogensinde kunne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • smuk. må jeg spørge hvilken str har du den i og hvordan er den i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det må du da:) Jeg har taget den i str M, da jeg gerne vil have den lidt loose. Det passer bedst til dens facon, synes jeg. Jeg vil sige, at de er lidt små i størrelsen, men ellers meget normale:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • mie

   Kære Louise

   Må jeg også spørge om noget med str? Hvor går kjolen ca til på dig?

   Fantastisk med dit dk i enden;-) Det ser godt ud herinde.

   Jeg er meget glad for at læse din blog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hej Mie
   Naturligvis. Den går til ca. midt på låret. Den er lidt kort i modellen, men ikke på nogen måde alarmerende. Til info er jeg ca. 1.74 høj. Jeg har den i str M fordi jeg gerne vil have den løs, og med det i mente kunne den ikke have været mindre. Også fordi stoffet ikke giver sig:-)

   Tak for ros. Dejligt, du kan lide at læse med:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Virkelig flot kjole! Tillykke med den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Det er i Neon-detaljen!