KAMERA TIP - LET OG LÆKKERT

TRIERCOPENHAGEN//Guldlog RABATKODE

Triercopenhagen.com har været så elskværdige at forære mig – og ikke mindst Jer – en super fin rabatkode til deres shop. Selv har jeg ikke problemer med at finde favoritter derinde. Aehm. Man har vel et veludviklet luksus-gen, right?

I kan, hvis I skriver koden Guldlog ved tjekout få hele 40% indtil tirsdag d. 29! på ikke nedsatte varer. Juhuu. Pænt af dem.

Ovenover er mine 5 favoritter: Ruskindsbukser fra Storm&Marie// Silkeskjorte med perlebesat krave fra Raoul// all-time drømmetaske fra IRO// Denimjakke fra DRKSHDW by Rick Owens og en skøn Malebog, hvor 84 billedkunstnere (fx. Olafur Eliasson, Katrine Ærtebjerg og Michael Kvium) har tegnet et bidrag. For hvert værk, der sælges, går 20 kroner desuden ubeskåret til Røde Kors – bonus! Og med en pris på 199,- tænker jeg, det er en oplagt mandel/kalendergave?

Jeg har faktisk allerede skaffet mig noget fra collagen. Kan I gætte hvad??

(OBS: Der gives ikke rabat på Storm&Marie/Besamé og Deborah Lippmann)

20 kommentarer

 • Ikke dårligt, tak 🙂
  Mon der ikke er et ruskindsbukser på vej til dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Nej, vel?;)

   Nej, det er faktisk ikke dem, der er på vej hjem;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fristende kode at vifte lige foran snuden på en meget svag sjæl.
  Jeg drømmer om smukke silkeskjorter – og har sendt mange lange blikke efter pragteksemplaret fra Raoul…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, jeg beklager:-) Det er også tarveligt sådan at friste….kan heller ikke undsige mig for selv at være blevet fristet af mere…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh havde det været på Storm&Marie havde jeg straks klikket noget hjem 😉 Jeg tør næsten ikke gå ind på siden, for jeg finder sikkert noget andet jeg gerne ville eje i stedet 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Det er også lidt farligt, det må jeg nok advare om. Det griber om sig;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arrrrmen Louise, jeg vil jo have ALT på collagen. Særligt tasken og malerbogen, som jeg egentlig allerede har anskaffet mig. Er det meget forkert, hvis jeg har second thoughts omkring at give den væk? Eller kan man forsvare at købe et mindre lager af malerbøger?.. hmm, tænke-tænke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh den malebog havde jeg næsten glemt, er der virkelig 40 % på den også? Må voksne godt male i malebøger? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   OOrk ja, de må da!! Og det har jeg da i hvert fald i sinde. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle fine ting du har fundet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dåååmme dig. Havde faktisk glemt den malebog, da jeg klikkede lakker fra Deb. Lippmann hjem forleden. Nu bliver jeg nok nødt til at købe den….. Iiiih…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   hehe sorry Beam;-) Jeg vil klart anbefale dig den. Den er så fin, synes jeg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror du har nappet skjorten 😉
  Lækker rabatkode!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hmn….tjaee;-)

   Og ja, det er det altså. Lækker og farlig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] perlekraver i hus. Det kan kun gå for langsomt. Kan I huske, jeg postede en generøs rabatkode på 40% til Triercopenhagen.com? Den måtte jeg naturligvis også selv benytte og skjorten her kunne ikke andet end at ryge i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] perlekraver i hus. Det kan kun gå for langsomt. Kan I huske, jeg postede en generøs rabatkode på 40% til Triercopenhagen.com? Den måtte jeg naturligvis også selv benytte og skjorten her kunne ikke andet end at ryge i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KAMERA TIP - LET OG LÆKKERT