STRUT LILLE SKØRT

DET JUL – DET COOL

Et lille julekort til jer allesammen fra mig og min Pave. Hvor var det aldeles fantastisk at sidde og læse alle de skønne kommentarer igennem til mit forrige indlæg! I aner nok slet ikke, hvor glad og varm jeg bliver om hjertet, når alt jeres ros vælter ind over mig. Og så er det faktisk en meget positiv opdagelse, at dét billede jeg selv havde af bloggen – dén vision, jeg selv havde med den – ser ud til at stemme rigtig godt overens med de fleste af jeres opfattelse. Jeg har læst og taget hver eneste kommentar til mig! Har rigtig mange indlæg i ærmet, men nu kalder familien igen……jeg vender stærkt tilbage! Rigtig god og glædelig 1. juledag!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

STRUT LILLE SKØRT