DEAR SANTA VOL. 2

FRA HAVNEN

Det noget dystre outfit fra forleden, da vi tog på street-art udstilling i Carlsberg hallerne. Paven skulle lige luftes først og derfor drønede vi ned til vandet. Det er gået op for mig, at hver gang jeg bruger min RO cardigan, har jeg sort eller mørkeblåt på. Og så flyder det hele jo sammen. Så nytårsfortsættet herfra er mere lyst tøj og gerne lidt flere hvide t-shirts..

Nederdel & Tee: Monki/ cardigan: Rick Owens/ sko: Ellos/ taske: Yvonne Kóne

6 kommentarer

 • Årh, jeg savler lige lidt (meget!). Den er SÅ lækker, den cardigan! Og du ser skøn ud, Louise 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak søde du. Ja, det var virkelig også en af de gode barselsgaver;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  nu har jeg ledt og ledt i dine indlæg, hvor har du købt din taske fra yvonne kóne og hvilken model er det? 🙂 er såå misundelig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hej Mille
   Modellen hedder Fanny Pack og er et par sæsoner gammel. Jeg købte den i en lille butik inde i Pisserenden, kan simpelthen ikke huske navnet længere. Men prøv evt at google det, så finder du den måske?? 😉 Held og lykke med det..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej det kunne da ha’ været sjovt hvis jeg havde spottet dig tage dagens, jeg kan nemlig se hvor jeg bor på nogle af billederne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   haha, ej hvor sjovt…..nu sidder jeg jo helt vildt og gætter, hvor det mon er 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DEAR SANTA VOL. 2