LIGHTS WILL GUIDE YOU HOME

HAPPY 2011 – 2012

Rigtig glædeligt nytår allesammen!

Jeg håber, jeres 2012 bliver fint og fantastisk med masser af glæde og store oplevelser. 2011 har selvsagt været banebrydende og storslået herhjemme – Det bliver svært at toppe titlen som mor og familiens forøgelse med verdens fineste Pave. Alligevel glæder jeg mig til det nye år. Jeg er sikker på, der venter meget spændende og nyt forude.

Bloggen her startede i 2010, men der er ingen tvivl om, at mit lille webhjem først fandt sit fodfæste i år. Det kan der være mange grunde til; Paven er nok én af dem. Til at starte med havde jeg en vision for bloggen – det skulle være hjemsted for meningsudveksling af og om kultur/litteratur. Det har flyttet sig en del:-) Til trods for det, kan jeg bedre lide den nu. Den er kommet til at afspejle hvem jeg er. Jeg har en rum tid nok været forsigtig med at dele bloggen med mine nærmeste omgivelser. Dels fordi, det udelukkende var mit eget lille, personlige projekt, dels fordi den forekom mig ‘rodet’ i sit indhold.

Inden jeg startede Guld.log, kendte jeg hovedsageligt til blog med et relativt ‘fast’ emnefelt. Dvs. enten rene modeblog, børneblogs eller rene madblogs fx. Derfor troede jeg også, min blog skulle have et overordnet fokus.
Det viste sig dog ikke at kunne lade sig gøre. For jeg er en sammensat person – dyrker overfladiske pænheder, fashion og fladpandet amme-stuesnak, samtidig med at jeg læser kulturhistoriske analyser, lapper tommetyk litteratur og langstrakte teaterforestillinger i mig, mens jeg vipper Paven på armen og diskuterer fx streetart og styling i én skønsom blanding. Det har krævet lidt tid at måtte sande – men nu er jeg landet.

Til min sidste julekalender konkurrence, bad jer jeg om at give lidt feedback på, hvordan det har været at sidde og læse med på den anden side af skærmen. Og hold op, hvor er I søde og eftertænksomme, kloge, rare og ikke mindst skarpe i jeres iagttagelser. Nogen gange, skal man bare se sig selv lidt udefra, før det det hele giver mening.

Alt dét, I opsummerer som jeres favoritstof/bloggens force, er nemlig ubevidst dét, jeg selv foretrækker at skrive om og som er dét, der gør mig til den, jeg er. Jeg ville gerne fremhæve, besvare og uddybe hver kommentar, men indlægget her er allerede meget længere, end hvad de fleste gider læse:-) Jeg gengiver derfor et lille udsnit, med et kort respons, hvilket på den måde skulle svare overordnet på de fleste af jeres kommentarer.

Helt generelt kan jeg vist konkludere på jeres feedback, at jeg må have Paven i tale lidt oftere;-) Og at I ikke er så forskrækkede af mit genre-mix, som jeg måske frygtede. Samt at rigtig mange af jer overraskende ikke har børn – men alligevel nyder at læse med. Mange tak for det. Jeg kan love jer for, at jeg også nyder, I er her!!

Her er et udsnit:

Det bedste har helt klart været karma-barometeret indlæggene! Og de indlæg som Paven har ?skrevet?! ? Hold op hvor skriver du inspirerende og sjovt! Når der er sådan et indlæg sidder jeg klinet til skærmen
– Tak skal du have Cæcilie. Jeg mangler stadig at få mine underkategorier på, så I nemt kan finde de ‘faste elementer’ som fx Karmabarometeret, Pavens Prædikner og Stemmeboksen. De forsvandt, da jeg flyttede til eget domæne, men kommer snarest!

Personligt elsker jeg dine mere kulturelle indlæg!
– Det er jeg virkelig glad for Sandra, jeg arbejder på at lave meget mere af den slags i det nye år! For det nyder jeg virkelig.

Var VILD med rejseindlæggene .. Kan man ønske sig flere af dem?
– Ja, det kan man Marie;-) Og dem elsker jeg af gode grunde også selv. Forhåbentlig er vi slet ikke færdige med at rejse. Lad os se, hvad det nye år byder på;-) Jeg arbejder også stadig på at få lavet dén Thailand guide til jer, som flere af jer spørger til. Den kommer!

Du skriver på en utroligt fangende måde, og jeg er 100% overbevist om, at du kunne få mig til at læse et indlæg om f.eks. en dørstopper
– Haha, mange tak Astrid. Jeg kan næsten ikke lade være med at tage det som en udfordring;-)

Jeg læser din blog fordi min kæreste gør og fordi vi har små børn. Måske er jeg den eneste mand der læser med, men det er vel okay?
– Ja, det er Johan! Det er mere end okay. Lad os da håbe, du får selvskab af flere mænd med tiden;-) Og det er skønt du/I gider at være her, selvom det handler om alt muligt andet end børn…

Noget af det bedste i 2011 var da du meddelte at paven var kommet til verden ? måden du beskrev hendes ankomst på rørte mig helt vildt, selvom jeg ikke kender dig? Det var smukt!
– Tak Christina. Kan nok ikke helt undsige mig, at det også var det bedste i 2011 for mig!

16 kommentarer

 • Godt nytår, Louise! Al rosen er velfortjent og jeg glæder mig til at følge med hos dig i 2012! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Godt nytår til dig også smukke! Og i lige måde, jeg glæder mig også til at følge dig i 2012!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukt indlæg, Louise. Jeg glæder mig også meget til at følge dig i 2012!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • billede 1 er SÅ sødt! Godt nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår til dig også! Det er altid hyggeligt at kigge ind her på din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår:-) Ser frem til et nyt år på bloggen med mange flere gode indlæg:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Louise,
  Jeg glæder mig til at følge dig i 2012… både når det gælder om at følge med privat og gennem virksomheden, som jeg håber kan samarbejde mere i det nye år 🙂

  Kram,
  Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   I lige måde søde Maria:-) Og tak for samarbejdet indtil videre:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg håber, du er glad for udfordringer i såfald! 😉
  Godt nytår til dig og familien. Glæder mig til at følge bloggen endnu et år! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår sweets – glæder mig til at se dig snart. Nu er det nemlig januar 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Lige over Faster Speed….Og ja, det er januar nu….puhaa – hvor blev december af??:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LIGHTS WILL GUIDE YOU HOME