TEA FOR THREE

JULEFROKOST OUTFIT

Forleden var vi til den årlige julefrokost med alle vennerne og i den anledning var jeg hoppet i min smukke Carin Wester dress, som jeg fik i 30 års fødselsdagsgave. Den er blevet brugt alt for lidt og jeg elsker printet og sløjfen. Som allerede nævnt, er det blevet noget af en udfordring at tage Dagens billeder, når det allerede bliver mørkt kl. 15.30!! Jeg beklager derfor den grynede kvalitet, men det var det bedste, vi kunne mønstre i den dunkle belysning. Endnu en gang havde jeg tilsat mine Acne støvler. Jeg prøver virkelig at være lidt mere alsidig, men ligesom Paven gennemlever jeg i øjeblikket en stærk separationsangst, hvilket resulterer i et kronisk nærhedsbehov med mine Pistols…..Ak

Husk i øvrigt at tjekke vores julekalender, som kører i rotation mellem Lisbeth, AnnSofie, Manja og jeg. I dag skal kalenderlågen åbnes hos Manja, der udlodder lækre, franske fristelser……

kjole: Carin Wester/ jakke: Rützou/ taske: vintage/ sko: Acne

18 kommentarer

 • Piiift, hvor ser du bare smuk ud, søde 🙂 Sikke en fantastisk smuk kjole!!

  Jeg har fuldstændig samme problem hver evig eneste dag – med mørket! Når jeg kommer hjem fra arbejde kl. 17, er det virkelig dårlige vilkår for go billedkvalitet. Ih, hvor jeg bare savner lyset, foråret, sommeren.

  Ha en forsat gooo tirsdag 🙂

  // Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak smukke du! Ja, glæder mig også mega meget til lyset kommer igen:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Louise

  Er der mon Thailandsguide på vej :)? Jeg rejser her d. 17/12, og det ville være ret sejt at have lidt insider tips med i bagagen.

  God jul 🙂

  Kh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hej Louise
   Åhh, hvor du dog taler til min dårlige samvittighed. Jeg lover at den snart kommer! I er så mange, der spørger på den. Men det tager bare lidt tid at lave den ordentligt og overskueligt og jeg har så mange bolde i luften lige pt. Jeg lover, den snart kommer og håber, du når at få den med inden d. 17., men kan nok ikke love dig jeg når det….

   Uanset hvad, rigtig rigtig god tur og nyd det nu!! Hvor er du bare heldig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Ups 🙂 det med samvittigheden var ikke overlagt.
   Jeg krydser fingre for at du når det, men tror faktisk jeg efter en dag med uafbrudt google’n rundt, er ved at være på sporet af et par gode hideaways ude på små-øerne i syd.

   Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   haha, helt i orden. Godt der er nogen, der holder mig lidt i ørerne….;-) Vi var jo dog ikke ude på små frygtelige små øer, men et par stykker blev det jo til…håber I får en fantastisk tur – gid det var mig!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi paula

  Hvor ser du fantastisk ud… Kjolen er simpelthen så smuk til dig!! Tror jeg vil gå på opdagelse efter den…. Og ja, en Thailandsguide ville være skønt – jeg overvejer nemlig også at tage afsted snart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak;-) Og jeg er også meget glad for kjole, det var en dejlig gave!
   Ang. Thailand: læs ovenover – og ps: jeg skal nok!! 😉

   God tur til dig også. Heldige asen!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er du fin Og super pænt putfit 🙂
  Ja det er så trist at det er så tidligt mørkt 🙁 – jeg trøster mig ved, at det snart vender igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Det vender snart ja….og gud hvor jeg dog glæder mig og ser frem til det! Mørket er hyggeligt, bestemt, men jeg er trods alt mere fan af lyset og de lange nætter;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gider du lige kigge væk, mens jeg sender CW nogle flirtende blikke? På forhånd tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, du ser skøn ud, Louise! Den kjole er altså virkelig flot til dig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukt! Det er den virkelig den kjole. Og jeg forstår godt, at du har svært ved at slippe din Pistols… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak Louise…ja, jeg er nærmest afhængig jo…..det er frygteligt, haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor jeg elsker den kjole – virkelig godt valg!
  – og så er den taske godt nok virkelig smuk – har vi mon set den før?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hmn…kan jeg faktisk ikke huske, om I har? men det er en gaaaammel sag;-) har været min mormors….

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TEA FOR THREE