ET LILLE GLIMT

LADY IN RED

Julekjolen i år blev den røde leo sag fra Zara. Den er behagelig og løs i snittet, hvilket harmonerer rigtig fint med mit behov for madindtag i de sidste af decembers dage, den er festlig, men alligevel nem at underspille og så er den ideel til livet i en taske, når man farter rundt mellem familier, idet den ikke krøller. Jeg har haft stylet den på to forskellige måder: Til aftenbrug med pumps, clutch og sødmefyldt krave, til dagsbrug med grove frynsestøvler, pelsvest og stor, praktisk taske. Især sidstnævnte er inspireret af Isabel Marants bohéme/folklore-tendens med pels, frynser, rå lynlåse & douche farver, mens aftenslooket er mere strømlinet og minimalistisk.

Når jeg sidder og kigger gamle outfit billeder igennem, er det egentlig ofte én af de to veje, jeg vælger at gå. Lidt sjovt. Hvilken styling foretrækker I?

Kjole: Zara/ krave: vintage/ pumps: Agent Provocateur/ vest: Topshop/ taske: Botkier

11 kommentarer

 • Den er så fin til dig den kjole og jeg synes det er skønt at du faktisk rummer to stilsider. Anything but boring! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   He, tak;-) Jeg kan egentlig også godt lide dem begge – på hver sin måde

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk fint outfit til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sjovt, for det kan jeg simpelthen ikke svare på! Jeg synes begge stylinger er så fine og rigtig meget dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, nu var det jo b.la også dig, der fik mig overtalt til at det netop blev dén, der blev julekjolen;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er rigtig fin til dig – du bliver så yndig (synes ordet er ret passende, selvom det vist er lidt gammeldags!?) 😉

  http://klassiskmode.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise T.

  Jeg synes den lidt mere “rå” med vesten er flottest, men jeg er heller ikke meget for de små blondekraver – det bliver en tand for “tuttenuttet” til mig – men samrt til dig – og skægt at “så lidt” kan gøre så stor forskel 😉

  Rigtig Godt Nytår – jeg håber du når at få dit nytårsoutfit inden lørdag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med begge stylingretninger, men min favorit er absolut den klassiske med krave og pumps. Generelt en fantastisk kjole, havde jeg ikke været så lavstammet havde jeg købt den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak;-) Ja, den er super fin kjolen, især til prisen, synes jeg. Skulle du alligevel overveje den, så er den lille i størrelsen og lidt kort i det:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] …Er også helt pjattet med den her blazer fra Edith & Ella, som i øvrigt også præsenterede den smukkeste røde leo-kjole ved deres show, som Jeanett  har fanget et ret godt billede af, og som måske godt kunne gå hen og blive min erstatning for den mindende-om-men-komplet-udsolgte Zara-model jeg sukkede over hos Guld.log her… […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ET LILLE GLIMT