FLASHBACK ON 2011

LIGHTS WILL GUIDE YOU HOME

Ja, I har sikkert fået rigeligt jul. Det forhindrer mig nu ikke i at poste disse billeder. Forleden fejrede jeg fødselsdag (ikke min egen) i selvskab med kære mennesker og nød Tivolis overdådige lys. Min indre cirkusprinsesse kunne ikke dy sig – selvom det unægtelig er en forlængelse af en allerede overkørt forbrugsfest, så elsker jeg Tivolis julemarked. Stemningen, lyset, himlens mørke, duften af vafler og lydbilledet af hvin og sug i maven…….Midt i alt virvaret er det faktisk muligt at føle sig lille. Og taknemmelig.

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

FLASHBACK ON 2011