ÅRETS HØST

LIGHTS WILL GUIDE YOU HOME

Ja, I har sikkert fået rigeligt jul. Det forhindrer mig nu ikke i at poste disse billeder. Forleden fejrede jeg fødselsdag (ikke min egen) i selvskab med kære mennesker og nød Tivolis overdådige lys. Min indre cirkusprinsesse kunne ikke dy sig – selvom det unægtelig er en forlængelse af en allerede overkørt forbrugsfest, så elsker jeg Tivolis julemarked. Stemningen, lyset, himlens mørke, duften af vafler og lydbilledet af hvin og sug i maven…….Midt i alt virvaret er det faktisk muligt at føle sig lille. Og taknemmelig.

3 kommentarer

  • “(…)himlens mørke, duften af vafler og lydbilledet af hvin og sug i maven…”
    Sikke fint (be)skrevet! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] og så vil hun bare på legeplads. Resten af billederne her er fra dette indlæg og også fra dette. For ja, det har altid været, også inden Paven kom til verden, en fast familie tradition at tage i […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ÅRETS HØST