MAN UP!

MARANT PÅ BUDGET?

Meget apropos gårsdagens konkurrence, har jeg den seneste tid fundet flere items med stærk lighed til tidligere af Isabel Marants kreationer. F.eks denne leo-sag fra Topshop, er et godt bud, hvis man ikke lige føler finanserne er til the real deal. Jeg kan naturligvis bedre lide Marants, især fordi den modsat Topshops er en sweatshirt, men alligevel. Et andet udemærket bud på Marant-feel til budgetpris er denne sag fra Ellos:

Isabel Marants næsten ikoniske strik (til højre) er selvagt på ønskelisten, men da den af en masse årsager er så godt som uopnåelig, er Ellos bud faktisk et udemærket alternativ. Med en fin krave og et par jeans, tror jeg den kunne fungere rigtig godt. Og til kun 250,- er det da næsten forsøget værd, ikke?

Og fat mod – jeg skal nok vende tilbage med vinderen fra konkurrencen senere i dag. Jeg er ret misundelig, da jeg virkelig tror at den smukke Erell skjorte og jeg kunne have været blevet gode venner. Ak. Men indtil jeg får trukket vinderen, kan I jo passende prøve lykken hos Lisbeth i dag – hvis I er til Eames Hang it All fx? 😉

4 kommentarer

 • Den er ret fin faktisk….Ellos har altså indimellem nogle ganske ok ting. Det er i hvert fald blevet noget andet end jeg kan huske det startede ud med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, det er jeg meget enig i, Malsen. Dengang det startede var det jo virkelig tydeligt lavbudgetting…i dag kan man godt med mellemrum være heldige derinde, synes jeg:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Zara Kids har lavet et meget bedre bud (synes jeg) på den nederste! Kan ikke lige finde noget billede, men den koster vist 199 kr. (og er rigtig fin – har den selv 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ok, tak for fif, det vil jeg da helt klart tjekke ud. Zara laver generelt rigtig gode ting i øjeblikket, synes jeg 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MAN UP!