FRA HAVNEN

NEON DETAILS

Som I allerede ved, er jeg pjattet med små farveklatter neon til både mig og min baby. Det må ikke være for meget, men som underspillet detalje eller ekstra twist fungerer det ret godt, synes jeg. Og jeg bruger det faktisk både i min tøjstil og i min boligindretning. Her er et par ting til både mig og Paven, som jeg ikke havde noget imod flyttede hjem til os! Især kan jeg godt lide den uventede kombination af neon orange og strik. Skøn…

Strik: Mads Nørgaard//pumps: Stella Mccartney//hue: Gudrun&Gudrun//bh: 3.1 Phillip Lim Initials//strik: Alexander Wang

 

4 kommentarer

 • bh’en er super fin!! den ryger fluks på min jule ønskeliste, som i forvejen er ret lang efterhånden (ønske ønske..;-)

  kh
  modepistol

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, ja de bliver bare længere og længere de lister…… Men ja, den er altså super fin og lidt sådan noget man bare mangler i klædeskabet, ikke? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, hvor er de Stella McCartney pumps lækre! Det er jo helt vildt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, det er næsten tarveligt, ikke? Og kombinationen af slangeskind, skrap orange og nude er helt uimodståelig!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FRA HAVNEN