MARANT PÅ BUDGET?

PINK AND A BOW

Kender I det? Man sætter noget til salg, fordi man aldrig bruger det – og vup – så begynder man pludselig at savne det. Før det overhovedet er shippet ud af garderoben..Sådan har jeg det med min alt for pink sweater fra Gina Tricot. Jeg er som bekendt ret besat af neon for tiden, og skønt det her er en god del mere, end hvad jeg vil kalde en detalje, så følte jeg altså pludselig forleden for skrigende pink, da anledningen var sushi med tøserne.

En anden detalje, jeg er pjattet med, er sløjfer. Har dem efterhånden i mange afskygninger. Derfor kunne jeg heller ikke modstå denne Dries Van Noten jakke, da den hang på udsalg og med søde ord kaldte mit navn i vuggende vendinger. Følte mig næsten som en gave med bånd om, da jeg prøvede den;-) Jeg kan næsten regne ud, her bliver lidt stille de næste par dage. Og jeg skal jo også selv holde jul og nyde god mad. Men vil alligevel opfordre jer til at kigge ind, hvis I finder et øjeblik, jeg udlodder nemlig en rigtig skøn slut-præmie i vores julekalender.

Bukser: Second Female/ skjorte: fra Thailand/ Trøje: Gina Tricot/ sko: Acne/ jakke: Dries Van Noten og taske: Yvonne Kóne

21 kommentarer

 • Ida

  Jeps – Det kender jeg godt. Så længe man bare opdager det inden det er solgt og ikke når man pakker den ind 😉

  Jakken er helt fantastisk – Det er en genial detalje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, ja det er ekstra surt, hvis man tilmed har pakket det ind…
   Og jeg er enig mht jakken: den ER fantastisk….en rigtig lækkerbisken 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine M

  Den pisk sweater er altså også bare rigtig fin! Og jakken kan jeg virkeligt godt forstå at du ikke kunne lade hænge. Jeg når desværre tit at sælge mine ting inden momentet af fortrydelse rammer mig. Håber du får en dejlig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine M

  Hahaha der skulle naturligvis stå pink og ikke pisk! Beklager men må bebrejde iPad’s autokorrektur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha:-) Ja, hvad er det med det ord altså…jeg har så efterladt en kommentar i blogland engang, hvor hensigten var at skrive pink. Men jeg missede n ét…;) åhhh….altså.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor ser du skøn ud!! Og jakken ER fantastisk. Godt køb 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den jakke skøn! Kan godt forstå at du er helt pjattet med den fine sløjfe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, det var i hvert fald svært at modstå. Og sløjfer bliver man jo bare generelt så glad af;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, jakken er da fuldstændig fantastisk! Godt køb 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak Malsen. Ja, jeg tror faktisk også det går hen og bliver en klassiker i garderoben…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihhh, hvor er jakken SMUK, og så misundelsesværdigt lækker til dig, Louise. Love, Love, Love.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Åhh, jeg takker og bukker, du får altid mine kinder til at blusse lidt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Årh, hvor er det bare PÆNT! Jeg er vild med det look. Du ser supergodt ud. :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Argh, jeg glemmer altid, at smilies rent faktisk BLIVER til smilies – og den jeg altid bruger, bliver så til en eller måbende fatsvag-smiley som ovenfor. Nå, men den skulle bare have smilet. Over det pæne look.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak søde Julie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hahaha! Jeg kender det….og det er også helt ok med en overrasket, fatsvag smiley – sådan er vi dybest set mange, der ser ud her i julen, ikke? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Så absolut! God jul til dig – og tak for den superfede kalender, I fire har kørt. Det har været SÅDAN nogle fede præmier. Jeg har ikke vundet, men det har faktisk været en fornøjelse bare at være med, fordi præmierne var så fine. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ihh, tusind tak;-) Det bliver vi simpelthen så glade for at høre. Det har krævet meget tid og arbejde, men simpelthen været så hyggeligt – og dejligt at kunne forkæle vores læsere lidt:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fin sweater! Og lækkert at du ikke bare har smidt sort til, men også et lilel strejt af hvid. Det ser SÅ meget mere gennemført ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MARANT PÅ BUDGET?