NEON DETAILS

SMILING PLANET :-)

Jeg er temmelig verliebt i indholdet på dette billede. Naturligvis allermest i kroppen der hænger i den anden ende af den lille hånd. Men så sandelig også i det runde stykke smukt beskmykkede plastic, den lille hånd så kærligt klapper.

EVERY ONE DREAMS OF PEACE beordrer Pavens nye tallerken fra Smiling Planet og hun synes at kunne lide det. Jeg skal gerne være den første til at sige det: Det er forkælet og en smule utidigt, at være SÅ begejstret for service til mindstearvingen. Men det er simpelthen så fint. Alle Smiling Planets ting er fremstillet i bæredygtigt, genanvendt og/ eller økologisk materiale og deres lunefulde motiver afspejler på humoristisk og kærlig vis en oprigtig miljøvenlig etik med et budskab om fred, mangfoldighed og respekt for miljøet. Så må man godt juble lidt, ikke?

Stregen i tegningerne er ret naivistisk og samtidig lidt forfinet – den minder mig om Antoine de Saint-Exupérys Den lille prins, som jeg elskede da jeg var lille….Det var naturligvis denne stilbevidste dame, der fik mine øjne op for de tarveligt tjekkede tallerkner og da jeg forleden stod med den i hånden nede på Østerbrogade – og så hvor fine de er i virkeligheden, blev vor skæbne forsejlet. Og det stopper selvsagt ikke her. Jeg vil ha mere:

Det sarte lyserøde peacetegn og den excentrisk dansende trane må definitivt herhjem at bo inden for længe. Og i 100% genbrugsplast, fri for ptalater, BPA, bly og andet gris er det næsten uforsvarligt at lade være! Jeg vidste faktisk ikke, at Smiling Planet også lavede tøj, men sørme om ik jeg kan købe små bluser og dragter til Paven med matchende streg og budskab. Og inden længe lancerer de sengetøj, puder, malebøger, kopper og kander…. Tror først, jeg finder sjælefred, når mindst et dusin af ovennævnte er indfanget til middagsbordet. Jo, det er så sandt som det er sagt: EVERY ONE DREAMS OF PEACE!

Apropos ophavskvinden til min nye plastic-platte-fetich, er det i dag, at kalenderlågen skal åbnes hos hende (Fie fra mitudtryk). Husk at smut forbi – der er både slangeprint, silke og drappering i ét!

13 kommentarer

 • Det er SÅ fint! Jeg har også gået og sukket over det på det seneste. Men jeg kan bare ikke lade være med at undre mig over, hvordan man kan sikre at materialet er fri for “alt det man gerne vil styre udenom”, hvis det er genanvendt materiale?

  Iøvrigt en fin make-over du har fået herinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Nej, det kan du have ret i:-) Men jeg stoler nu på det. Og ja, det er simpelthen bare så fint så fint;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neeeej, hvor Paven er blevet STOR! Århhh, hvor går tiden dog stærkt..

  Lader til hun har arvet sin mors ulastelige smag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Årh, tak søde du. Og ja – hun er blevet så stor! Det er vildt som tiden går….nu kravler hun rundt med fuld fart på!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Layton

  Hvor er de fine. Mangler stadig julegave til den 5 uger gamle prinsesse – så ville lige høre, hvor du har købt dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Jeg har købt dem i en fysisk butik, der hedder den blå ballon – den ligger på en sidegade til østerbrogade, husker ikke navnet, men prøv evt at google:-) ellers kan det købes på nettet flere steder, fx lille fagaro?
   god fornøjelse!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine M

  Virkeligt lækkert service, men jeg synes nu at din Pave stjæler al opmærksomheden, sikke fine blå øjne hun har. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Årrhhh…tak Trine M! Hun gør hvad hun kan i hvert fald 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig med Tine! De blå øjne er to die for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså det var også Paven, der omgående fangede mit blik på de billeder – smukke, smukke pige!

  Og så vil jeg godt bytte med lidt af vores service herhjemmefra? Her i huset er det Trutten, der styrer den slags indkøb, så vi har et kæmpe udvalg af Barbapapa, hvis det var noget? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg elsker at man kan genkende den lille menneskehånd på første billede, at det ikke bare er en baby hånd, men indehaveren er Elskling Paven <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] alle flest af mine personlige favoritter. Særligt til Paven. F.eks har jeg allerede talt varm for Smiling Planet. Og Soft Gallery. Eller Poppy Rose. Men også om Mar Mar og Bang Bang Cph. Eller Luckyboysunday. Og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEON DETAILS