MAN UP!

STRUT LILLE SKØRT

Som mange af jer sikkert ved (og måske allerede har udnyttet?), så holder Net-a-porter udsalg disse dage – det er både godt og meget farligt at bevæge sig derind. Jeg kunne finde mange ting derinde, som jeg mener burde tilhøre mig, men for nu er min craving fastlås i strut-skørter. Jeg er som besat. Hvis økonomi ikke var et issue, kastede jeg mig glad i grams og puttede samtlige struttende skønheder her i indkønskurven. Nuvel…pt hører de alle drømmene til. Men dem skal der jo også være plads til, ikke?

Valentino, Thakoon, Proenza Schouler & Carven – please come danse on my hips!

HUSK at klikke ind til mit udtryk i dag, hvor Fie udlodder varmt og delikat svøb til halsen

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MAN UP!