TIE DYE INSPO....

TEA FOR THREE

Ved ikke, hvad det er, men jeg har tilsyneladende et temmelig dybfølte tekande-crush for tiden….Det gik op for mig, da jeg skrev indlægget her, at det er 3. gang, jeg poster et indlæg om tekander inden for et par uger, haha. Og det kan vel næppe overraske, at jeg er pjattet med disse tofarvede trillinger fra Clib Klap? Sarte pasteller kombineret med en svagt overgearet neon hank, er og bliver et hit i min verden. Hankens gentagelse af selve formen er også virkelig skøn. Jeg er nu også stadig vild med denne humoristiske kande, der på bedste vis taler til min indre ordnørd og æstetiker på samme tid. Eller denne, som dog er helt anderledes enkel – men som jeg bare altid har elsket for sit komplet rensede udtryk.

6 kommentarer

 • Du bliver nødt til at eje den gule te-kande med pink hank – sorry, Louise!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   I know!!! Den er min ultimative favorit…..den ville gøre sig så godt herhjemme……virkelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvor er de skønne. Er helt vild med den gule med pink håndtag. Den må godt komme hjem til mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, den er jeg altså også helt vild med. Jeg elsker sådanne små garveklatter rundt omkring i mit hjem…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, nej, nej, nej, dem skulle du aldrig have vist mig, Louise! Det kan jeg slet ikke håndtere! Kan du ikke få fikset en rabatkode? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIE DYE INSPO....