GOD, I MISS YOU!

BLACK FAVORITES

Et sirligt stillleben af mine sorte faste favoritter pt. Flere af tingene forlader jeg stort set aldrig huset uden. De er mig meget nødvendige og særdeles kære. Og en gang imellem ser alt det grej, som er almindeligt dagligdags-overlevelses-skrammel bare pludselig mere lækkert ud, når det listes op på gulvet i en halvautistisk firkants-præcision. Haha

Kamera: Canon/taske: Yvonne Kóne/ telefon: Prada, LG/hørebøffer: AIAIAI/pung: Marc Jacobs/ringe: Maria Black/sparebøsse, sort kranie: Fra Area – og lidt lakridser;)

6 kommentarer

 • Ej, Louise, de der lakridser kunne du godt have sparet! Nu har jeg en sygelig trang til lakrids (var sliksulten i forvejen :P) og som bekendt er det ikke lige det, de har mest af her i Frankrigs land. Stakkels mig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   haha. Beklager. Men lakridser må der til! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat Victoria Lorentzen

   Det kommer an på hvor i frankrig, de har den skønneste svenske slikbutik på rue des martyrs i Paris 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert gear, sådan et par sorte AIAIAI kunne jeg godt bruge, er ikke gode venner med de udgaver der skal puttes ind i øret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   ja, jeg har det på præcis samme måde. Ved ikke om jeg er misformet i mine øregange eller bare plain sart – men kan ikke fordrage at have de dimser i ørerne. Det gør drøn ondt efter bare ti minutter;-) og så er lyden på disse fra AIAIAI altså super god! og at de er så møg cool at se på, gør dem jo ikke mindre perfekte, vel?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg kunne godt tænke mig at høre din/mandens mening om LG Prada’en. Kigger nemlig på ny mobil, men kan ikke beslutte mig for, om jeg skal satse på en iPhone 4S eller en LG Prada, eftersom der er ret delte meninger om den på nettet.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GOD, I MISS YOU!