ET OVERLEGENT KLÆDESKAB

CROSS, PUSSYBOW AND PURPLE

Forleden skrev jeg, jeg følte at jeg var blevet 100 år på en uge. I dag kan jeg så konstatere, at det tilsyneladende er gået endnu voldsommere ud over mine hænder….de er blevet 200 år i mellemtiden. WTF?? Nå, lad os se bort fra de ækle hænder og i stedet fokusere på tøjet – I kender det hele, bare ikke sammen;)

I går var min mand og jeg alene (!!!) ude og spise og nyde lidt tid sammen, ihh hvor kan det anbefales, når alt pludselig går op i logistik, vuggestue og baby…Vi drak pre-dinner-drink på Kitjn – og spiste på Davids Bistro på Østerbro – et ydmygt, underspillet sted fyldt med atmosfære, rå træborde uden dug og en gourmet kok med fortid fra Noma. UHM!

Kjole: Carin Wester/ trøje: Asos/taske: Barbara i Gongini/ sko: Acne/armbånd: Mono & me

10 kommentarer

 • Du ser supergodt ud, Louise! Og skønt med kærestetid (eller hvad man nu kalder det, når man er gift ;)). Jeg gav kæresten et gavekort til en tre-stjernet Michelin-restaurant i julegave, og nu venter jeg i spænding på, at han synes det skal i brug (og krydser fingre for, jeg får lov til at komme med ;)).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak søde du. Og ja, det er så dejligt, når man får taget sig tid til en kæreste-date:-) Er meget misundelig på den trestjernede Michelin restaurant……gid det var mig!! Jeg har jo stadig en middag til gode på Noma! Uhhh……

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det har du jo, din heldige kartoffel 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder rigtig hyggeligt – håber i havde en god aften 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihhh, du er fin! Og sikke en dejlig aften, I lyder til at have haft. Velfortjent!

  Jeg har også en svaghed for at lade sløjfen på ens pussybow-skjorte stikke ud over trøjen. Det ser super fint ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, der bare sådan en god kombi med sløjfe og sweater 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ach, jeg fortryder, at jeg ikke fik købt den Carin Wester-kjole… den er så fin! Og du er hamrende god til at farve-kombinere med toner, som jeg aldrig troede ville være mulige at sætte sammen, men som alligevel, når du worker det, får looket til at være mere end helstøbt. Well done! (Blåt kombo-skirt modtaget?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Åhh, du er flink;) Og ja, den kjole skulle du have købt! Den er utrolig anvendelig og relativt nem at style både ned og op, synes jeg. Nix, har endnu ikke modtaget?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ah, lorte Post DK… den var tre dage om at nå dig, men burde være udleveret til dig nu? Sig lige til, hvis ikke det er tilfældet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ET OVERLEGENT KLÆDESKAB