STEMMEBOKSEN # BLACK NOIR

DAGENS PAVE

Her ses dagens pausepave…Enhver cirkusartist ville blive grøn af misundelse, så mange bolde jonglerer jeg for tiden:) Men derfor skal I ikke snydes og syltes helt – i anledning af manglende blogindlæg, kan I i stedet fornøje jer med 1 stk. Pausegris iklædt masser af skønt Poppy Rose og et bedårende tandløst smil…ak, tanden er ikke nået frem endnu. Forhåbentlig sker det snart. Føler lidt, jeg er blevet 100 år den sidste uge. Gaaab.

Dertil kommer alverdens projekter, jeg går og sysler med og naturligvis opstart i vuggestue. Men I er jo faktisk ret mange, der læser med herinde efterhånden. Det er så vildt at tænke på. Jeg fatter det knap. Derfor kan vi jo lige så godt bruge hinandens tid konstruktivt, ikke? Så now is as good a time as ever til bloggens første spørgerunde. I kan og må spørge om alt, hvad I har lyst til eller tør/vil. Jeg skal nok forsøge at samle op og besvare efter bedste evne! Den sidste måned var I trods alt næsten 40.000 (!!!) der klikkede ind her. Det er altså lidt surrealistisk! Men tak – og hermed en lille jubelgris med hørebøffer som gestus;-)

tøj; Poppy Rose/strømper: Norlie/hue: Creme da la creme a la edgar

13 kommentarer

 • Victoria

  Jeg har et par spørgsmål, muligvis ting der bare er gået min næse forbi, men hvad pokker 😉

  Hvad hedder du egentlig til fornavn? 😛

  Hvad fik dig til at starte din blog?

  Og så lige en smule ros her til sidst: Jeg synes, det er så super sejt, at du formår at holde den balance der ligger imellem for personligt og lige præcis tilpas! Forstår fuldt ud, hvis du ikke ønsker din datters navn på bloggen (Paven lyder fandme også som et cool kælenavn altså!) Jeg ELSKER din blog. Og jeg har ikke selv hverken mand eller barn, indtil videre kun en kæreste. Og børnene de må vente nogle år endnu 😉 Men DU er for SEJ!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan forstå, du er freelancejournalist, men hvordan blev du egentlig det? Jeg tænker på, hvordan du startede op, og hvordan du fik kunder osv. Jeg vil også gerne vide, hvad du er uddannet som 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En meget, meget kær lille jubelgris! Håber hun sover bare lidt bedre end min lille Løjse, og ellers føler jeg i hvert fald med dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det nogle skønne billeder af den lille poppy love prinsesse:)

  http://www.voresmini.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker også at læse din blog!

  Tænker også tit, hvad pokker hedder din lille pige? i jeres lille blogger 4-kløver har alle jeres børn kælenavne/kalvenavne, er det sådan plaglagt eller tilfældigt?? haha, har bare tæmkt over det et par gange…sødt er det 😉

  Kh Kira

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om dine overvejelser omkring et eventuelt skift fra freelance livet til et job som lønslave. På den ene side forestiller jeg mig, at freelance livet er rart og fleksibelt, men omvendt har man måske aldrig rigtig fri…

  Og – hvis du vil svare på den slags – hvor skal jeres lille Popey-love starte vuggestue? Vi starter nemlig Pix op i Fluen om 4 uger, og jeg glæder mig til at se, hvordan han reagerer. Var på besøg på Grøn Stue (haha..) i sidste uge, og han kravlede straks hen til alle de andre børn, så er positivt indstillet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Sikke en skøn pausegris den lille pave er – hun er sgu da noget se dejlig 🙂
  Jeg kunne godt bare af ren nysgerrighed tænke mig at høre mere om dit arbejdsliv som freelancer, tanker og overvejelser. Det synes jeg er spændende fordi du i mine øjne er en total sej og klog kvinde!
  Så tak for at inspirere os andre:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Sikke en dejlig pige du har dig 🙂
  jeg vil gerne vide hvilken barnevogn du har? altså den man kan se på billedet under “om”, den ser nemlig ret fin ud .. det var ikke så personligt – men jeg vil også tilkendegive at jeg synes at du har en skøn blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • guldlog

  Tak for jeres spørgsmål indtil videre. Jeg samler op og svarer alle i et samlet indlæg:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvor er hun bare lækker!

  Jeg kan måske også komme med et par spørgsmål. Ikke at der nødvendigvis er så meget mening med og sammenhæng mellem dem, men nu inviterer du selv til det 😀

  Du har løbet halvmarathon. Jeg pønser selv på at gøre det til juni, og er derfor vældig interesseret i alle der har gjort det tidligere 😉 Var du vant til at løbe i forvejen? Hvordan trænede du op til halvmarathon – fulgte du et program? Og hvor hurtigt løb du den på?

  Har du taget kæden af din Maria Black ring(e)? Jeg synes jeg så et billede forleden hvor kæden ikke var at se. Men det er muligvis mig, jeg har immervæk ikke haft min kontaktlinse i i to måneder 😉 Jeg har selv ringen(e), og overvejer nogle gange om jeg skal fjerne kæden. Jeg vil bare gerne være sikker på at jeg kan sætte den på igen hvis jeg får lyst. Selv om den er så smuk med kæden, så er den bare nogle gange ganske upraktisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Må vi ikke se hvad du købte til Paven på Poppy Rose lagersalget :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hej Molly
   Jo, self. må I det – har faktisk fået flere forespørgsler på det 😉
   Og jeg viser det snarest!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også nysgerrig for at høre om dine erfaringer og overvejelser omkring freelance tilværelsen vs. lønslavelivet? Ikke mindst i kombinationen med “mor-jobbet” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

STEMMEBOKSEN # BLACK NOIR