BLACK FAVORITES

ET OVERLEGENT KLÆDESKAB

Alle ved deres fulde fem ved, at der findes fire gradbøjninger af adjektivet ‘forkælet’. Forkælet – mere forkælet – mest forkælet – Paven. At være en lille buttet enehersker med førstegangs-bedsteforældre på begge sider afkaster gaveregn i anselige mængder. Når man tilmed har en shoppesyg mor og et lagersalg til nabo, kan det kun gå én vej. Her er lidt af de nyerhvervelser Paven har gjort sig:

Smukke, bløde cashmere/uld bukser fra Stella Mccartney med fin gul stribe. Guldfutter og hjemmestrikket sweater. Vinteren kan bare kommen an!

Skøn kjole i tyk fløjl fra Pompdeluxe, strikvest og strikfutter fra Poppy Rose og strømper fra H&M. Matriklens enerådige overhoved er klar til at danse og charme….

Køredragt fra Poppy Rose (magen til den jeg gav væk i julekalenderen), smukt libertyprint og flæser igen fra Poppy Rose og stjernespækket gammelrosa skjorte fra Petit by Sofie Schnoor. Desuden tæller gaveregnen endnu en køredragt i gammelrosa samt en skøn strikket cardigan i samme farve også fra Poppy Rose, men dem var Paven iført, da billedet blev taget. Ak, det er et flyderliv med rigelige benefits Paven har sig….hvis bare moderen kunne mønstre samme overlegenhed i sit klædeskab 😉 Det egentlige pragtstykke har I dog til gode, den viser jeg en af de kommende dage!

15 kommentarer

 • Hun er helt sikkert en meget velklædt Pave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER simpelthen den køredragt 😀 Må vi ikke få et outfitbillede af den, hva? Please 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Jo, jeg skal se hvad hendes højhed siger til det…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SUK!! Hvor er det altså fint, DET HELE! Bare ærgeligt at man ikke kan give sin dreng guldfutter og Libertyblomster på….. Men jeg ville godt nok ønske man kunne slippe afsted med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, nej det kan man jo nok ikke – men så kan du i stedet så meget andet. Om ganske få år vil jeg garanteret korse mig over alt det syntetiske pink tyl og polyester, der flyder over hele huset og alle de ækle lyserøde dukkevogne og bimlende mylittlepocket-dimser…og ærge mig over hvorfor jeg ikke bare har en rå togbane stående midt i rummet, små cool metalbiler og seje sværd….ak 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det er den mest velklædte pave der findes i hele verden og i alle eventyrbøger om paver 🙂 Og hey – Jeg stemmer også for outfitpost i køredragt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, ja det er det sandsynligvis. Og ok, så. Jeg skal forsøge at overtale Eders højhed om et roligt øjeblik for linsens skyld:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ENDELIG!! Vi er nogle, der har talt timer og minutter på, at der blev gjort status over Pavens nye klæder, så vi kan følge trit med hendes stilmæssige udvikling!

  Nujj, det er fint <3 Og ja – outfitbillede af køredragt nu! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skuer mit øje forøvrigt pink metalbøjler?? LOVE! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Sikke nogle fine ting! Meget heldig lille pige 🙂 Den hjemmestrikkede hvide trøje er også bare virkelig fin! Min datter er 5 1/2 og vi er begge helt vilde med Poppy Rose! 🙂 Vi var også til lagersalg og fik også udvidet prinsessens klædeskab med adskillige af de lækre sager! 😉
  – Så nu er der nye ynglingskjoler og tunikaer, og lidt lækkert strik og liberty til gemmekassen, når der står skolestart på programmet efter sommerferien! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Så fint det hele! Var også selv til Poppy Rose lagersalget og fik gjort nogle gode kup – men fortryder faktisk at jeg ikke købte mere, set i bakspejlet 🙂 Jeg faldt også over de utroligt fine bøjler på billederne – må jeg spørge, hvor de er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BLACK FAVORITES