NYE 2012

GRACIE MUSHROOM

Jeg har det med at gå i ring. Nogen gange bliver jeg bare helt opslugt af én eller anden tendens/ide….og for tiden er det svampe:-) Lidt ligesom jeg har det med ugler, er jeg nu gået mere eller mindre ufrivilligt i selvsving over fine svampeprint…Kan slet ikke styre det. Derfor måtte denne umanerlig smukke trøje fra Stella Mccartney kids også klikkes hjem til Paven, da vi modtog lidt penge til indkøb af gaver til hende i julen. Elsker det enkle og finurlige print og ikke mindst farverne:

Da den tilmed var på udsalg til halv pris, var der ingen vej tilbage. Enhver Pave må have en nysgerrig, rødspættet Gracie Mushroom på maven, ik? Ligeledes kunne min velvoksne svampefetish ikke modstå denne fine pude fra H&M home – til sølle 19,- !!

Og nu overvejer jeg kraftigt om hjemmets svampeinvasion først er fuldendt, når det lykkes at støve én af disse to skønheder fra Topshops forrige Unique kollektion hjem:

14 kommentarer

 • Jaaaaaah!! Du skal da så meget have fingrene i den til venstre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig med Fie! Den til venstre står der Guld.log på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er begge topshop-ting fantastiske! Dem ville jeg også gerne have fingre i 🙂
  Pave-blusen er bestemt heller ikke til at stå for – hvor bliver hun fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, hun må snarest iføres sin svampede skønhed så det kan foreviges:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • åh, jeg kender det! Min current obsession er all things flagermus! 🙂 …fordi man netop er lidt ude på et skråplan og kan gå helt i selvsving over sin egen ekstase og entusiasme omkring that special something, bliver man dog nogle gange lidt forblændet. Fordi jeg kender det så godt fra mig selv, er jeg derfor nødt til at sige: Louise! Stella-blusen, puden og pussybow’en til venstre er fantastiske og meget, meget fine, men den der kjole til højre, ik? Den er altså helt forfærdelig! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha!! Jaaa, aehm, det kan der måske godt være noget om…men den er så ekstrem, at den egentlig er cool. Om jeg selv ville komme i den er nok en anden sag, men jeg er nu ikke helt afvisende over for den;-) Den til venstre dog – den gad jeg SÅ godt!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg lagde godt mærke til puden i dit tidligere indlæg 🙂 Og ja, trøjen og dens farver er skønne!

  Jeg nåede ikke at kommentere på dit nytårs-look i farten, men hvor var det bare smukt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har selv lige fået stofnettet ind af døren. Ikke dårligt. Hvor er det en fin kjole (den til venstre). Go, go, go!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er da ret så tosset over den body og puden iøvrigt også!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NYE 2012