SVAR TIL SPØRGERUNDE #2

MIDDLE EARTH

I går var vi ude og gå tur i skoven og nyde lidt af den sne, der ellers har det med at transformere sig om til grå smat inde i byen. Når først man kommer ud i de åbne vidder og med de smukt, krogede grene over hovedet, ser de sarte mønstre, som sneen laver i landskabet, er det jo et virkelig fint vejrfænomen. Men herinde i byen – der er det kun irriterende. Der var sådan en herlig stemning i skoven, mørkt og dystert – og lyst og sart på samme tid. Underligt. Følte mig flere gange hensat til Ringenes Herre universet, haha….

kjole: Rodebjer/ sweater: Carin Wester/ boots: Bianco/ taske og håndvarmere: Moshi Moshi Mind

 

   

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SVAR TIL SPØRGERUNDE #2