PAVENS NYTÅRSTALE

NIGHT CAT

Nytårsoutfittet…første del af aftenen…Sådan her ville jeg i hvert fald have set ud, hvis jeg havde skullet til fest ude og haft behov for en taske til det mest nødvendige og hvis ikke små fedtede børnefingre fra hjemmegjort sushi klinchede med silke og gjorde nyerhvervede galakser lidt vel glinsende….

Efter et par timer på knæ i min nye kjole med bimlende plastickrokodiller og andet lykkebringende grej fra Fisher Price sammen med storsavlende Pave (der skal ha en tand, tror vi) og hendes lille veninde, måtte jeg kaste håndklædet i ringen…kjolen blev derfor udskiftet til en mere praktisk model og stilletterne blev skønsomt stillet i skammekrogen. Vores nytår var nemlig i børnenes tegn i år og det var super hyggeligt! CAT kjolen fik derfor ikke lov at se raketterne danse over nattehimlen, men mon ikke stilletter og silke bliver brugt igen snart;-) Nogen gange har man bare mere brug for comfy, ik?

kjole: Won Hundred/ pumps: Agent Provocateur/ taske: vintage/ armbånd: Line&Jo/ ring: Maria Black

34 kommentarer

 • Hvor er den smuk til dig, Louise! Den kjole ser jo mindst lige så skøn ud, når den kommer på! Jeg er i hvert fald om muligt blevet endnu mere forelsket i den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak Louise. Den er virkelig smuk. Endnu smukkere i virkeligheden!! Det smukkeste silke og det smukkeste print! Jeg elsker den! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uanset hvad er det en fantastisk smuk kjole som klæder dig umådeligt godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ihh, hvor er du sød Betina:-) Jeg er som sagt også vældig glad for den og synes egentlig, den i al sin enkelthed er ret perfekt;-) Men altså, jeg endte i en langt mere comfy model – den er ikke så frygtelig babyvenlig;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du fin i den kjole!
  Nytårsagtig, men på en lidt anderledes måde end den traditionelle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tusinde tak Trine:-) Jeg kan egentlig også godt lide den er lidt atypisk, men jo alligevel helt enkel og i et klassisk snit uden nogle dikkedarer;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er smuk, Louise! Da kæresten og jeg havde spist endte jeg også i jeans og t-shirt i sofaen… men det var nu mest fordi, jeg ikke ville krølle Sonia Rykiel, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha…ja, så meget for fashion og styling ikke? 🙂 Men når man sidder med stængerne op i sofaen er jeans nu engang langt mere behagelig end lårkort!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   ….eller når man sidder på hug på gulvet og stopper klodser ind i munden på en plastik krokodille for den sags skyld;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie B.

  Øj, hvor ser du dog bare gennemført fantastisk ud! Selv om det er med seriøs ambivalens, jeg læser det her indlæg – nu er jeg nemlig (om muligt) endnu mere bitter over ikke at være den heldige vinder af den smukke kjole!
  Godt nytår. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hihi tak….ja, det kan jeg godt se:-) jeg beklager at gnide salt i såret på sådan en hensynsløs måde;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er du gal hvor er det flot!!!!!!!! Altså kjolen er jeg jo helt vild med, desværre var den stadig lige lidt over mit budget (og ikke i min str.) selvom den var på tilbud i Urban Outfitters :/
  Den klæder dig nok også 1000 gange bedre end den ville på mig, så det er nok meget godt jeg ikke fik erhvervet mig den XD
  Tasken sprang jeg også gerne på, og selvfølgelig er den vintage 😉 Unfair!

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Mange tak søde du.
   Ja, mit januar budget ville nu heller ikke kunne holde til den , men så er det jo godt, man kan ønske sig den i gave;-) Og ja, beklager med tasken, men genbrugsbutikkerne rundt omkring har måske noget lignende?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så super smuk til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Såååå smuk! Elsker, når du sætter håret sådan – det er så fint til dig!

  (skrevet mens jeg forsøger at distrahere mig selv fra kisten)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak søde Fie, jaaaaa!!! er den ikke fiiiiin??!! Ok, behersker lige begejstringen og prøver igen: Er den ikke robust og lækker på den skødesløse måde??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er SÅ lækker, og du bærer den eminent!! Looooove..!!! Jeg tror, det skal være et nytårsforsæt at tage med dig og CAT ud i natten, så det lille vidunder kan blive luftet på behørig vis.. så kunne man håbe i det skjulte, at lidt af dens exellence ville smitte af på mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hahaha:-) Nu var det faktisk kisten, jeg refererede til:o) altså kjolen er også noget så smuk og fiiin – men altså; robust på en skødesløs måde….hmn…..det ved jeg nu ikke;-) haha…men jo! Den skal da helt sikkert ud og luftes i natten med dig!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hvor ser du bare fantastisk ud Louise 🙂 Hvilken størrelse endte du med at tage den i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak Kristine. Jeg byttede den til en str 38. 36 var simpelthen for stram om hofterne, da det jo er silke, så den giver sig ikke, og jeg var derfor bange for at ødelægge syninger. Den er jo ret loose i sit fit, men altså lidt stram om hofterne…:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine

   Tak 🙂 Som et tip til dine læsere kan jeg fortælle at den er sat ned til 720 kr på Pede og Stoffers webshop 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Og jeg kan kun anbefale den…den er endnu smukkere i virkeligheden:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er super flot din kjole, håber snart du får en anden anledning til at bære den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, det håber jeg også…men det ved jeg heldigvis, at jeg gør:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh Louise – dig og kjolen er et fantastisk makkerpar – den ene smukkere end den anden!

  Jeg er meget misundelig – den gør sig endnu bedre på dig end på produktbillederne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tusinde tak søde Lisbeth…
   Og jeg er rent faktisk overrasket over, at jeg på trods af store forventninger og meget savleri alligevel blev endnu mere vild med den ‘live’….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • dig og universet har noget ret fint sammen, synes jeg! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] både Louise og Camille, så nåede jeg hverken neglelak eller stiletter – men til gengæld var håret sat […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha Andersen

  Først vil jeg sige, du har en fantastisk blog! Jeg ville egentlig høre, hvordan du synes frk. Galaxy er i størrelsen? Jeg er normalt en 38, og har nemlig hørt, den skulle være lidt lille rent størrelsesmæssigt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • guldlog

  Tak skal du have Natasha:-) ja, den er lidt lille i størrelsen og giver sig ikke, da det jo er 100% silke. min er en str 38 og skulle normalt have en 36…:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Ih! Jeg har netop købt denne alt for flotte kjole med 50 % på oxideret.dk. Jeg har efterhånden sukket over den så længe, at jeg følte en vis nødvendighed – og da jeg så, at jeg pludselig kun skulle af med 600 kr., var jeg altså nødt til at bryde forårets shoppestop. 🙂 Jeg har ellers holdt mig langt fra alt, hvad der hedder januarudsalg, men jeg synes alligevel, at dette er en værdig kjole til at indtage pladsen som det første køb i 2012. Nu glæder jeg mig bare, til den ankommer og krydser i mellemtiden fingre for, at jeg kan passe den! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PAVENS NYTÅRSTALE