CLASSY AND COMFY

PRADA PHONE

Mens manden traver Las Vegas´ casinoer tynd for PR arrangementer og mingler og spiser canapeer, har jeg i mellemtiden fået æren af at testprøve den nye Prada telefon fra LG. Og den er som sådan udemærket. Endnu er den ret ny i brug – og jeg indrømmer gerne; Savner altså min iPhone lidt….men den er først og fremmest lynhurtig! Kæmpe plus. Og så ser den da også ok tjekket ud. Udvendigt that is….

Indvendigt er hele display og navigation sort/hvid. Det ved jeg altså ikke helt, hvad jeg skal synes om. Det virker på mig old fashion. Og jeg kan ret godt lide farverne – dem har jeg jo vænnet mig til. Sidder konstant og leder efter det grønne ikon, når jeg skal skrive sms f.eks:-) Har lidt svært ved at vænne mig til at alt er sort/hvid. Desuden er den, som I kan se på billedet ovenover (med min meget fedtede iPhone) en tand større end iPhonen. Og den er, efter min mening, lige akkurat de par cm. for stor. Ligger ikke lige så godt i hånden.

Den går til gengæld super hutigt og nemt på nettet! Åhh, hvilken fryd. Og selve displayet har en behagelig størrelse. Det er nemt at læse mails mm. Og tjekke blogs f.eks 😉 Og så tager den rigtig udemærkede billeder. Jeg ville gerne have vist jer et eksempel på billedkvaliteten, men jeg kan ikke få billederne lagt over på computeren. Og med husets gadgetekspert ude på ekspedition, må det altså vente. Jeg er tilsyneladende for dum. Ellers også er forklaringmanualen fra LG??

Den smarte feature med mulighed for clock/dockradio opvejer dog lidt. Måske kan nogen af jer huske denne fætter, som mange har vist i blogland. Her følger en lille sølvfirkant med logo med til telefonenen – den klikker man på telefonen – og vupti – så har man sin helt egen blærerøvs Prada clockradio…haha. Har endnu kun haft den en lille uge, vi må se på den lange bane, om den kan konkurrere med min gamle telefon.

7 kommentarer

 • Åh den er lækker! Og det bedste er da at det er en android telefon 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså… Jeg vil klart gå for en iPhone og lade clockradio være noget fra fortiden – ligesom s/h 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tjaaa…ved ikke rigtig…..på den ende side, så joo – men på den anden side – måske er det blot tilvænning??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor fedt. Har hørt ret meget godt om den mobil 🙂
  Er forresten vild med din blog, selvom jeg sjældent giver mig til kende! 🙂
  God weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad synes du om mobilen efter godt en måned? Jeg har nemlig overvejet at investere i den, men jeg er ikke helt sikker endnu, da jeg ikke har hørt andre sige hverken “good or bad” om den..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   jeg kommer med en opfølgende anmeldelse en af dagene:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CLASSY AND COMFY